Life lately…

Viime viikko meni jälleen hujauksessa. Tällä hetkellä minulla on meneillään paljon sellaisia asioita, jotka vievät ruhtinaallisesti aikaani, mutta eivät paljoa täällä blogissa tai muissa somekanavissani näy. Pitkälti päivisin aikaa kuluu erilaisissa palavereissa ja team-kokouksissa, jossa ideoidaan, suunnitellaan ja viimeistellään kevään työkuvioita ja mietitään toteutettavia kokonaisuuksia. Alkuvuosi on aina omassa työssäni sellaista kampanjoiden ja yhteistöiden suunnitteluaikaa ja täten sellaista näkymätöntä työtä, joka ei ulkopuolelle näy. Eli jos mietitte, miksi mun blogi ei päivity niin usein, se johtuu ainoastaan siitä, että olen hetkellisesti niin kiireinen muissa juiden juttujen kanssa. Työstän tätä asiaa kuitenkin jatkuvasti ja haluaisin päästä takaisin hyvää somepäivitysrytmiin. Haluaisin taas julkaista enemmän ja monipuolisemmin, mutta uskon ja luotan siihen, että asiat kyllä loksahtavat paikoilleen.

Tällä hetkellä, kun aikaani päivisin ei vie ainoastaan työjutut, vaan lisäksi asuntoasiat vievät aivan äärettömän paljon aikaani. Olen sanonut tämän niin monta kertaa aikaisemminkin, mutta en olisi koskaan osannut ennen remonttia kuvitella, kuinka paljon aikaa koko projekti todellisuudessa vie. Kaiken sen suunnittelu- ja valintatyön lisäksi on aina varauduttava siihen, että tulee mutkia matkaan ja asioita, joita täytyy nopealla aikataululla sumplia ja toteuttaa. Mutta sellaista se on. Ja tottakai haluan priorisoida tulevaan kotiin liittyvät asiat ensimmäisiksi. Näitä asioita, kun on hieman hankalaa lähteä korjaamaan sitten joskus myöhemmin…

Koska aika on tällä hetkellä hieman tiukilla, sitä alkaa luonnollisesti yhä tarkemmin miettimään, minkälaista sisältöä haluaa toteuttaa. Siksipä ajattelin heittää pallon teille – mistä asioista toivoisitte minun kirjoittavan? Kaipaatteko vinkkejä tai suosituksia joidenkin aihealueiden ympärille – ruoka, kosmetiikka, vaatteet? Teen mielelläni juuri sellaista sisältöä, mikä teitä kiinnostaa! Kiitos jo etukäteen!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Sini 16.02.2021

  Hei Metti, kiitos kuulumisista. 🙂

  Olisi erityisen ihanaa lukea kotimaan matkavinkeistä ja nähdä lisää asukokonaisuuksia & kosmetiikkasuosituksia (etenkin luonnonkosmetiikka). Myös ruokareseptit on aina mieluisia ja kodin sisustusta koskevat jutut eli oikeastaan tykkään vähän kaikenlaisesta sisällöstä.

  On tosi tylsää, kun ei pääse ulkomaan matkoille eikä niistä ole saanut nauttia edes blogitekstien & kuvien muodossa, mutta mikä vähänkään liittyy edes lähikohteiden reissuihin ja elämyksiin, olisi nyt enemmän kuin tervetullutta. <3

  Vastaa
 2. Karla 16.02.2021

  Olisi hauska nähdä joku sun top10-kotiasua, tai sellainen ”my kids made me dress like this”-tyyppinen postaus!
  Muuten kyllä asujutut kiinnostaa kovasti, kevään trendeistä olisi kiva kuulla lisää! Mietin myös, onko sinulla sellaisia vaatteita/asusteita, joilla on jokin tarina tai syvempi tunnearvo ja haluaisit niitä esitellä täällä?

  Ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi <33

  Vastaa
 3. Sanna-Maria 16.02.2021

  Hei! Olen jo aiemmin pyytänyt, että pitäisit ruokapäiväkirjaa ja kertoisit mitä syöt ja vaatteista ja meikkausohjeista olisi myös kiva lukea.

  Vastaa
 4. minä 17.02.2021

  Kiva jos ehdit silloin tällöin tätä tyylikästä blogiasi päivittää, ymmärrän mainiosti kiireisen elämänvaiheesi.
  Muoti, sisustus (remontti!), kauneustuotteet, ruoka – nämä aihepiirit kiinnostaisivat.
  Iloa ja valoa talveen!

  Vastaa