Silkkihame & kashmirneule – ajaton yhdistelmä

Hyvää maanantaita! Tästä polkaistaan taas uusi vauhdikas viikko käyntiin! Luvassa paljon töitä, mikä on ihanaa! Töiden vastapainona lasten harrastuksia, perheen kanssa yhdessä vietettyä aikaa ja ystäviä. Tästä tulee hyvä viikko!

Aloitan tämän viikon postaukset asukuvilla, joissa minulla päällä asu viime viikon maanantailta. Joskus (varsinkaan maanantaisin) ei vain jaksa miettiä asukokonaisuuksia sen kummemmin, jolloin on loistava aika tarttua omiin luottovaatteisiin. Yksi ihana alkusyksyn luottoasuni onkin ehdottomasti tällaisen kauniin silkkihameen ja pehmoisen kashmirneuleen yhdistelmä. Klassisen tyylikäs, mutta samalla kuitenkin täydellisen arkinen. Varsinkin kun siron silkkihameen kanssa yhdistää vähän maskuliinisemmat nilkkurit, jotka tuovat kivaa kontrastia muuten naiselliseen asukokonaisuuteen. Kun ilmat tästä vielä viilenevät puen silkkihameen alle sukkahousut ja yhdistän silkkihameen pitkien saappaiden parina!

Mitä mieltä te olette asusta?

Photos: @seippi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Sanni 21.09.2020

  Noi monot ei vaan sovi tohon compoon. Tulee mieleen navettaan kävelevä mummo 😀

  Vastaa
 2. Ansku 23.09.2020

  Noi kengäthän tekee tuosta asusta ihanan rennon. Sirommilla kengillä koko asun fiilis mielestäni muuttuu arkeen liian juhlavaksi.
  Ihanaa syksyä.

  Vastaa