Rentouttava viikonloppu mökillä

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut mukavasti. Me ajoimme heti perjantaina mieheni treenien jälkeen landelle viikonlopuksi. Viimeiset pari viikkoa ovat olleen työn puolesta kiireiset, joten on ihanaa tulla mökin rauhaan vetämään happea viikonlopuksi. Täällä omassa rauhassa, luonnon keskellä todella saa ladattua akkuja. Uskomatonta, miten viikonloppu vain hurahtaa ohi, vaikka ei ole mitään erityisempää tekemistä. Kohta pitäisi alkaa vähän siivoilemaan ja sitten taas auton nokka kohta Helsinkiä. Haluaisin niin kovasti jäädä vielä yhdeksi yöksi, mutta huomisen aamun sovittujen menojen vuoksi on ajettava yöksi kotiin.

Sain päälläni näkyneestä neuletakista valtavasti kysymyksiä ig-storyn puolella. Neuletakin löydätte *täältä! Samasta neuletakista löytyy myös musta sekä muutama muu herkullinen sävy!

Metsäretkiä ja mehua! Mökillä ollessamme metsäretket sekä itsetehdyt mehut ovat must! Tänään aamu aloitettiin tuttuun tyyliin itsetehdyllä mehulla. Sain taannoin OBH-Nordicilta pr-lahjana mehulingon, joka on ollut meillä ahkerasti käytössä. Tänään mehuun laitettiin vihreitä omenoita, selleriä, sitruunaa sekä inkivääriä. Mehu maistui koko jengille!

Aamupalan jälkeen suuntasimme metsään! Tänään otimme pyörät alle ja lähdimme pyöräilemään pitkin metsäpolkuja. Aurinko paistoi ja ilma oli ihanan raikas, muttei kuitenkaan yhtään liian kylmä. Pysähdyimme välillä syömään eväitä sekä keräilemään tiellemme osuneita metsän herkkuja. Tänään löysimme mustikoita ja puolukoita sekä kaksi isoa herkkutattia. Herkkutatit päätyivät osaksi kanapastaa, jota söimme lounaaksi – nam!

Takana hyvin tavallinen, mutta niin ihana ja renouttava viikonloppu <3 Näitä lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *