Syksyn suloiset neuleet

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Löydä täältä: *1. / *2. / *3. (myös harmaama) / *4. / *5. (myös mustana) / *6. / *7. (*myös valkoisena)/ *8. / *9. (myös valkoisena)

Tänä syksynä röyhelöt, palmikot, pitsit, puhvihihat ja monet muut hyvin naiselliset yksityiskohdat ovat muodissa. Nämä trendit näkyvät voimakkaasti nyt myös syksyn klassikkovaatteessa – neuleessa! Nyt muodikkaimmat neuleet ovatkin koristeltu näillä monilla kauniilla yksityiskohdilla: neuleista löytyy naisellisia röyhelöyksityiskohtia, puhvihihoja, veikeitä kauluksia, suloisia nappeja ja elegantteja pitsejä. Klassisten harmaiden ja beigen sävyjen ohella hempeitä pastellin sävyjä näkyy syksyn muodissa nyt poikkeuksellisen paljon. Omat suosikkini pastellisävyjen kirjossa ovat ehdottomasti vaaleansininen sekä vaalea lila.

Kokosin yläpuolen kollaasiin omat suosikkini nettikauppojen valikoimasta. Kuten tiedätte, rakastan elegantin silkkihameen ja neuleen yhdistelmää. Mikä tahansa yläpuolen kollaasin neuleista sopisi silkkihameen tai -mekon parina aivan täydellisesti. Rennomman asukokonaisuuden saa, kun yhdistää neuleen farkkujen tai suorien housujen ja esimerkiksi lenkkareiden kanssa (itse yhdistin tällä tavalla paksun neuletakin viime talvena farkkujen kanssa). Toimistolle pukisin neuleen esimerkiksi siistimmän kynä-, vekki- tai silkkihameen parina!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Täti56 22.09.2020

  Minusta silkkihame ei ole arkivaate lainkaan. En voisi kuvitella meneväni hame päällä Olarin Prismaan. Katsottaisiin varmaan kummasti.
  Vaaleat neuleet tosin on kiva ja piristävä syksyvaate, vaikka silmä ja aivotkin perinteisesti kaipaa jo tummia sävyjä näin syksyllä.

  Vastaa
 2. henna 26.09.2020

  Tuo kumpi suosikkisi tiktok video on hyvä oivallus.
  Lisää samanlaista:) ja muksukuvissa se vika kuva
  on ihan mainos-malli kuva! Voisivat olla vaikka
  stockan mainoksissa! Mikset laita niitä mallitoimistoon
  kirjoille?!…https://www.clamos.com/mallit/lapset

  http://www.bookus.fi/lapsimallitoimisto.php

  Vastaa