8 x kivaa asiaa tänään

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Minulta on toivottu blogiin jonkin verran myös arkisempaa sisältöä, joten tästä inspiroituneena 10 x kivaa asiaa tänään:

1. Syksy on ehdottomasti yksi lempi vuodenajoistani, joten olen erityisen innoissani siitä, että tänään on virallisesti syksyn ensimmäinen päivä! Viileät aamut, ruska ja villasukat – welcome!

2. Paljon kävelyä päivittäin – Keskusta-asuminen mahdollistaa sen, että lähes joka paikkaan tulee mentyä kävellen. Nykyään käytän autoa enää harvakseltaan, mikä on ihan mahtavaa!

3. Yksi superihana ja pitkään odotettu asia tapahtui tänään – pääsimme vierailemaan remonttityömaalla. Pääsimme yhdessä mieheni kanssa kurkistamaan miltä meidän tulevassa kodissa näyttää tällä hetkellä. Kuten ig-storeista saatoittekin jo huomata, remontti tulee olemaan mittava ja on todellakin vielä alkumetreillä.

4. Lounas ravintola Pamelassa – Kävimme mieheni kanssa työmaavisiitin jälkeen lounaalla Pamela -ravintolassa Bulevardilla. Olen käynyt Pamelassa syömässä nyt kolme kertaa ja joka kerralla ruoka on ollut aivan täydellistä! Paikka on myös todella miellyttävä – ulkona Bulevardilla on ihana istua terassipöydässä ja katsoa ohikulkevia ihmisiä.

5. Positiivista palautetta – Olen erityisen iloinen ja kiitollinen, että poikkeuksellisen kevään jälkeen syksy on taas ihanan työntäyteinen. Sain tänään eräältä taholta aivan erityisen mukavaa palautetta, joka sai minut luonnollisesti todella iloiseksi. Positiivinen palaute keneltä tahansa lisää merkityksellisyyden tunnetta, mikä on tässäkin työssä tärkeää.

6. Hetki tyttären kanssa kahdestaan – Yksi lempihetkiäni päivässä on se, kun saan hakea lapseni päivähoidosta. On ihana nähdä pitkän dagispäivän jälkeen ja vaihtaa kuulumiset. Nyt kun tyttäreni on esikoulussa, hän varsinkin haluaa käydä päivän tapahtumia tarkasti läpi <3 Näin tiistaisin tyttärelläni on jumppa melkein heti esikoulun jälkeen, joten vein hänet Picniciin syömään ja siitä menimme sitten voimisteluun. Oli ihanaa olla hetki ihan kahdestaan ja jutella kaikista asioista. Just me and her <3

7. Uusi neule – Sain ig-storien puolella paljon ihania kommentteja tästä tänään päälläni näkyneestä neuleesta. Neuleen malli on mielestäni todella kiva – puhvihihat ja erikoinen kaula-aukko tekevät neuleesta erityisen. Neuleen löydätte *täältä!  (minulla koko XS). Neuleesta löytyy myös mekkoversio, jonka löydätte halutessanne *täältä. Kaulakoru on H&M.ltä ja rengaskorvakorut glitteristä!

8. Kodin siivous – Tänään pidin pienen tauon työnteosta ja tein pikaisen siistimisen kotona. Siivoaminen tuo aina hyvän fiiliksen, mikä ihme siinä on?! 😀

Mikä asia sai sinut iloiseksi tänään?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.