Klassikkoseerumin häikäisevä uudistus!

*Kaupallinen yhteistyö: Estée Lauder

Huolellinen ihonhoito ja erilaiset ihonhoitorutiinit ovat minulle äärimmäisen tärkeitä. Haluan hoitaa ihoani laadukkailla sekä omalle iholleni sopivilla tuotteilla. Vuosien varrella olen huomannut, ettei todellakaan ole aivan sama mitä tuotetta iholleen laittaa. Kannattaa todella perehtyä huolella eri tuotteiden ominaisuuksiin sekä etsiä nimenomaan sellaisia laadukkaita ihonhoitotuotteita, jotka auttavat juuri niihin oman ihon ongelmiin. Yleisenä ihonhoitovinkkinä voisin kuitenkin nostaa yhden asian: yötuotteiden tärkeyden! Yöllä ihon korjautumisprosessi on tehokkaimmillaan, joten jos ihonhoidossa johonkin tuotteeseen haluaa panostaa, kannattaa se ehdottomasti olla yötuote!

Hyvien ihonhoitotuotteiden löytäminen voi kuitenkin joskus olla hieman hankalaa tai ainakin aikaa vievää. Haluttuja lopputuloksia ei näy niin nopeasti kuin toivoisi. Siksi olenkin erittäin innoissani, että pääsen ensimmäisten joukossa esittelemään ja kertomaan teille legendaarisesta Estée Lauderin Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex -seerumista, joka on tänä syksynä kokenut mullistavan uudistuksen!

Monille Estée Lauderin Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex -seerumi onkin varmasti tuttu tuote, sillä kyseessä on yksi myydyimmistä ja suosituimmista seerumeista Suomessa. Tänä syksynä tämä kulttimainetta kantava seerumi kuitenkin uudistuu mullistavan ChronoluxCB Power Signal teknologian avulla, joka auttaa aktivoimaan ihon luonnollista kollageenintuotantoa sekä uudistamaan ihosoluja ja luomaan uusia terveitä soluja. Teknologiassa mullistavaa on ennen kaikkea se, kuinka nopeasti se saa ihon solut korjaantumaan ja uudistumaan. Tuote lupaa näkyviä tuloksia kasvoille jo muutamassa viikossa!

Itse olen käyttänyt Advanced Night Repair seerumia tyytyväisenä jo vuosia, joten lähdin luonnollisesti erittäin innoissani testaamaan myöskin tätä uudistunutta seerumia. Tykkään erityisesti, miten ihanan tunnun tuote antaa kasvoille puhdistuksen jälkeen. Seerumi sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka kosteuttaa sekä pitää kosteutta iholla pitkän yön ajan. Tämä on ensisijaisen tärkeää yöllä tapahtuvan korjaantumisprosessin kannalta. Aamulla herätessä iho tuntuu edelleen kosteutetulta sekä ihanan tasaiselta ja säteilevältä! Tuote on täysin öljytön, joten se ei tuki ihohuokoisia ja näin ollen sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille.

Jos Estée Lauderin Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex -seerumi ei ole sinulle vielä tuttu, suosittelen erittäin lämpimästi sitä testaamaan. Tähän aikaan vuodesta on muutenkin oivallinen aika päivittää ihonhoitotuotteet taas paremmin syyskauteen sopiviksi. Iho tarvitsee taas uudella tavalla hyvää kosteutusta, suojaa ja korjausta. Kaiken tämän saa tällä yhdellä upealla tuotteella.

Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex -seerumi on saatavilla Stockmannilla, Sokoksella ja Emotionissa sekä KICKsillä.

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Eve 02.09.2020

  Metti, mitä meikkivoidetta tykkäät itse käyttää? Olisiko antaa hyvää suositusta? Tekisi mieli löytää / kokeilla uutta tällä rintamalla?

  Vastaa
 2. Riikka 02.09.2020

  Tarvitseeko tämän lisäksi käyttää vielä kosteusvoidetta vai riittääkö sellaisenaan???

  Vastaa
  • Metti 05.09.2020

   Varmasti yksilöllistä, mutta koska itselläni on kuiva iho, laitan vielä tämän päälle kosteusvoiteen yöksi! 🙂

   Vastaa
 3. VH 03.09.2020

  Missä käyt laittamassa ripsest? Recommendations?

  Vastaa
  • Metti 05.09.2020

   Mä käyn ripsihuollossa Blue Lagoon Beautyssa! Iso suositus heille! 🙂

   Vastaa