Radisson Blu Royal – Helmi Helsingin keskustassa

*Kaupallinen yhteistyö: Radisson Blu Royal

Viime viikonloppu aloitettiin aivan ihanissa tunnelmissa, kun pääsimme viettämään koko perheen voimin staycationia. Pääsimme yhteistyössä Radisson Blu Royalin kanssa tutustumaan heidän Helsingin Kampissa sijaitsevaan hotelliinsa, jossa on vastikään uusittu kaikki huoneet. Tällä kertaa yövyimme Radisson Blu Royalin presidenttisviitissä nimeltä ”The Suite”, joka epäilemättä on yksi hienoimmista sviiteistä, jossa olen koskaan yöpynyt.

The Suite -presidenttisviitti oli todella hieno kokemus. Jo heti sviittiin astuessa avautuu hulppea näkymä Helsingin sykkeeseen, läpi isojen, valoisten ikkunoiden. Huoneesta löytyy kaksi isoa olohuonetta sekä muun muassa hulppea saunallinen spa-osasto. Tässä tilavassa 80-neliön sviitissä on lisäksi kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa molemmissa on omat suihkulliset kylpyhuoneet. Lasten kanssa oma erillinen makuuhuone oli mitä mahtavin vaihtoehto – spa osaston jacuzzista puhumattakaan. Huone toimii loistavasti lapsiperheen ajanviettopaikkana, mutta soveltuu se äärimmäisen hyvin myös esimerkiksi ystäväpariskunnille tai isommallekin kaveriporukalle. Olohuoneen iso pöytä sopii

puolestaan täydellisesti esimerkiksi kokousten tai vaikkapa päivällisten järjestämiseen. Tässä sviitissä todella on tilaa isommallekin porukalle ja moniin eri tilaisuuksiin.

Viihdyimme huoneessa niin hyvin, ettei meillä ollut tarvetta poistua sieltä, kuin hetkeksi syömään hotellin omaan ravintolaan, Bistro Johaniin. Lapsemme olivat aivan hurmoksissa sviitistä ja varsinkin sen spa-osastosta, jonka kruunasi iso jacuzzi. Ei riittänyt yhden käden sormet laskemaan kertoja, kun meidän pienet halusivat jacuzziin polskimaan. Ja mikäs siinä – kun lapset nauttivat, aikuiset nauttivat! Jacuzzi oli sen verran iso, että sinne mahtui koko nelihenkinen perheemme kaikki samalla kertaa. Kun meiltä vanhemmilta loppui kisakunto polskinnan suhteen, jatkoivat lapset vielä uimista. Me seurasimme heidän touhujaan viereisestä oleskeluhuoneesta, josta oli suora näköyhteys jacuzziin ison ikkunan läpi.

Aamulla meille tarjoiltiin aivan ihana aamiainen huoneeseen. Itse tilaan aina hotellissa aamiaisen huoneeseen mahdollisuuden mukaan, sillä se lisää sellaista ihanaa kiireettömyyden ja rauhallisen aamun tuntua. Nautimme koko perhe aamiaisen pitkän pöydän äärellä ja lapset saivat katsella samalla lastenohjelmia astetta isommalta screeniltä – kyllä kelpasi! Aamiaisen jälkeen nappasin vielä yhden kahvikupin ja croissantin sänkyyn ja menin lukemaan hetkeksi kirjaa. Ihan täydellinen alku viikonloppuun!

Meillä oli niin ihana staycation, että en voi muuta kuin lämpimästi suositella Radisson Blu Royalia. Erityismaininta todella avuliaasta, iloisesta ja lapsiystävällisestä (!) palvelusta. Oli iso ilo huomata, miten hotellin pienimmätkin vieraat oli huomioitu ihan kaikessa.

Radisson Blu Royalin kaikki hotellihuoneet on tosiaan uusittu ja hotellin tarjonnasta löytyy monia erilaisia huoneita erilaisiin tarpeisiin. Hotellin huonetarjontaa pääset katselemaan tästä! Mikäli majoittuminen upeassa presidenttisviitissä, tai jossain muussa Radisson Blu Royalin hienossa sviitissä kiinnostaa, pysykäähän kuulolla tämän viikon aikana. Minulla on nimittäin tulossa mahtava erityistarjous blogini lukijoille – stay tuned!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.