Sinisten mekkojen lumossa

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Find here: 1. Zara / 2. *H&M / 3. Faithfull the brand / 4. Isabel Marant / 5. Adoore / 6. *H&M / 7. Ganni 

Rakkauteni sinisen eri sävyihin, erityisesti vaaleansiniseen, vain kasvaa kasvamistaan. Olen aina käyttänyt sinistä pukeutumisessani enemmän kuin mitään muita ”väri värejä”. Tyttäreni aina kysyy minulta lempiväriäni, eikä hyväksy vastaukseksi mustaa, valkoista tai beigeä. Siispä vastaan hänelle aina vaaleansininen. ”Ai vaaleansininen kuin Elsa?” ”Kyllä, just niin kuin Elsa” 😀

Kesällä minun tulee käytettyä rohkeammin värejä kuin yleisesti muina vuodenaikoina. Tänä kesänä sain paljon kyselyitä ja viestejä erilaisista sinisistä mekoista, joita näkyi päälläni pitkin kesää. Kokosin yläpuolen kollaasiin muutamia tämän hetken suosikkejani nettikauppojen valikoimasta. Tuota Adooren mekkoa käytin kesällä todella paljon (kollaasin numero 5) ja aion jatkaa sen käyttöä neuleiden ja saappaiden kanssa vielä pitkälle syksyyn. Mekko on malliltaan myös ihanan ajaton eli tulee se pääsemään käyttöön aktiivisemmin taas ensi kesänä. Tänään ig-storyn päälläni näkyi puolestaan vaaleansininen pitkä ribbimekko (kollaasin numero 1), joka on Zaran kesän/alkusyksyn mallistosta. Kurkkasin, ett tällä hetkellä kyseinen mekko taitaa olla loppuunmyyty, mutta kannattaa jättää sähköpostimuistutus, mikäli mekkoa tulee vielä lisää myyntiin.

Kokosin yläpuolen kollaasiin myös muita aivan ihania sinisävyisiä mekkoja, joita silmäilin nettikaupoissa. Erityisen kiinnostunut olen tuosta Isabel Marantin turkoosin värisestä mekosta – mekon ihastuttava printti sekä yksiolkaiminen malli kiinnostavat. Myöskin tuo H&M.n syksyn uusi farkkumekko näyttää todella ihanalta puhvihihoineen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.