Viikonloppukuulumisia ja kesäinen asu

Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu? Meillä viikonloppu vierähti jälleen mökillä. Nappasin lapset perjantaina iltapäivällä dagiksesta ja lähdimme suoraan ajamaan kohti landea. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun olin lasten kanssa ihan kolmisin mökillämme. Hieman jännitti etukäteen, miten tulisin ”selviytymään” siellä yksin, sillä en ole mikään maailman parhain näissä erilaisissa mökkijutuissa. Onneksi nyt remontin jälkeen mökkimme on paljon toiminnallisempi, joten jos en olisi saanut esimerkiksi saunaa syttymään tai paljua täytettyä, niin eihän se maailma olisi siihen kaatunut. Mutta ilokseni huomasin, että kaikki hommat sujuivat täysin ongelmitta – hyvä minä! Nauroinkin tätä vähän ig-storyn puolella viikonlopun aikana, että tulipas oikein ylpeä olo itsestä, kun kerrankin ei mennyt mökkijutuissa sormi suuhun, vaan itse osasi hoitaa kaiken! Miklu on opettanut mut hyvin 😉

Miklu suuntasi meidän luokse landelle sunnuntaina töittensä jälkeen. Aluksi ajattelimme ajaa vielä sunnuntai-illaksi kotiin Helsinkiin, mutta sitten päätimmekin jäädä vielä yhdeksi yöksi mökille. Jos joku olisi sanonut minulle vielä pari vuotta sitten, että minä haluaisin jäädä mieluummin mökille, kuin tulla takaisin Helsinkiin, olisin nauranut silmät päästäni!! Välillä itseänikin huvittaa se, että nyt vain haaveilen kesälomasta mökillä. En olisi ikinä, I-K-I-N-Ä, ajatellut sanovani näin, mutta here we are 😀

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.