Jäähyväiset vanhalle kodille

Eilen meillä oli avainten luovutus, minkä jälkeen suljimme kotimme ovet viimeistä kertaa. Olo oli haikea, mutta samalla vapautunut. Nyt yksi elämänvaihe on takana ja olemme valmiita ottamaan askeleen kohti uusi unelmia <3

Instagram-storejani seuraavat jo tietävätkin, että vietimme mieheni kanssa lauantai-iltana (todella pienimuotoisesti, mutta kuitenkin) ”kodin jäähyväisiä”. Joimme pullon samppanjaa, tilasimme sushit, istuimme kahdestaan tyhjässä asunnossa ja fiilistelimme viimeistä kahdeksaa vuotta ihanassa kodissamme. Näihin vuosiin on mahtunut paljon upeita ja rakkaita muistoja, joita tulemme kantamaan mukanamme ikuisesti. Iltamme tunnelma ja tunnetilat vaihtuivat aina ratkiriemukkaasta tanssahtelusta haikeisiin kyyneliin. Yhdessä vaiheessa iltaa me vain makasimme lattialla, katseet kohti kattoa ja puhuimme ääneen kaikkia asioita, tilanteita, ihmisiä ja muistoja, joita tuli mieleen kotiimme liittyen. Itse ainakin annoin kaikkien fiilisten tulla ulos, mikä oli todella vapauttavaa. Yhdessä vaiheessa tuli ihan sellainen tunne, että tämä tilanne olisi voinut olla kohtaus jostain leffasta tai vaikkapa Greyn Anatomista, haha.

Meillä oli kuitenkin aivan ihana ilta ja olen todella onnellinen, että päätimme viettää sitä juuri näin. Ilta oli kunnioitus kotiamme kohtaan, joka on ollut perheellemme se maailman paras paikka viimeisen kahdeksan vuoden ajan.

Kiitos koti <3

Sain suostuteltua Miklua nappaamaan muutamat kuvat minusta, kun ilta-aurinko sattui osumaan niin ihanasti takkahuoneeseen. Sain myös valtavasti kyselyitä päälläni vilahtaneesta laventelin värisestä mekosta. Rakastan sekä mekon mallia, että ihanaa kesäistä sävyä. Kyseessä on ruotsalainen merkki Adoore.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.