Viimeinen vuosi kaksikymppisenä

Tänään täytän 29 vuotta eli viimeinen vuosi kaksikymppisenä alkaa. Tuntuu tosi hassulta ja hurjalta, miten nopeasti tämä vuosikymmen on mennyt. Siis juurihan vasta muutin 19-vuotiaana Helsinkiin. Intoa ja jännitystä täynnä, mitä elämä toisi tullessaan. Nyt tuostakin hetkestä on jo kymmenen vuotta – hurjaa! Aika on mennyt valtavan nopeasti, mutta paljon on kyllä kerennyt tapahtuakin näiden vuosien aikana. Tapasin Miklun, menimme naimisiin ja meille on syntynyt kaksi ihanaa lasta. Minun kaksikymppisvuosikymmen on sujunut ehkä aavistuksen poikkeuksellisella tavalla moniin muihin parikymppisiin verrattuna, mutta olen onnellinen ja kiitollinen jokaisesta vuodesta ja tapahtumasta elämässäni. Näin sen pitikin omalla kohdallani mennä, siihen uskon.

Olen onnellinen ja kiitollinen perheestäni ja asioista, joita olemme saaneet kokea nimenomaan perheenä. Olen kiitollinen, että saan olla äiti kahdelle lapselleni. Äitiys on kasvattanut minua ihmisenä valtavasti (niin iso clichee, mutta niin totta!) ja opettanut minulle paljon eri elämän asioista. Olen myös todella iloinen siitä, että viimeiseen vuosikymmeneen on mahtunut paljon muitakin asioita, kuin vain vauva-arkea ja huonosti nukuttuja öitä. Vuosiin mahtuu paljon (!) ystävien kanssa vietettyjä hetkiä, ihania reissuja, rakastamaani työtä, itsensä toteuttamista sekä kahdenkeskistä aikaa puolisoni kanssa. On uskomattoman hienoa (ja olen ylpeä siitä), että voin hyvillä mielin katsoa aikaa ja elämääni taaksepäin todeten, että olen pystynyt nauttimaan elämästäni todella paljon.  Elämäni yksi tärkeimmistä ohjenuorista onkin, että yritän aina koota ja rakentaa elämääni mahdollisimman täyteen ihmisiä ja asioita, joista todella nautin ja jotka tuovat minulle ja perheelleni iloa. Eihän elämä aina pelkkää ilakointia ole, mutta omilla valinnoilla ja asenteella on todella iso vaikutus elämänlaatuun.

Nyt menen nauttimaan päivästä perheeni kanssa. Suunnitelmissa olisi suunnata puistoon piknikille!

Yksi toive minulla kuitenkin olisi teille: Jos vain jaksatte tai haluatte, olisi aivan mahtavaa kuulla ja oppia jotain teistä! 🙂 Olen todella pitkään halunnut toteuttaa sellaisen postauksen, jossa pääsisin vähän paremmin tutustumaan teihin ihaniin lukijoihin. Tuntuu ajoittain hassulta kirjoitella ja toteuttaa postauksia blogiini suurelle yleisölle, josta en kuitenkaan kovinkaan paljon tiedä. Jos siis vain yhtään tuntuu itsestä mukavalta, olisin todella kiitollinen, jos voisitte kommentoida tai kertoa jotain itsestänne tämän postauksen kommenttikenttään. Olisi ihana päättää synttäripäivä illalla lukemalla hieman teistä. Sana on vapaa! <3

Kuvat: Niki Strbian

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

86 kommenttia

 1. Heidi 28.05.2020

  Onnea! Kiitos pirteistä päivityksistä, teidän elämää on mukava seurata. Itse olen tänä vuonna 40 täyttävä kolmen tytön äiti. Lapset ovat 14-, 10- ja 5-vuotiaat. Olemme mieheni kanssa olleet yhdessä tänä vuonna 20 vuotta ja naimisissakin 15. Olemme saavuttaneet paljon yhdessä, siitä olen onnellinen. Elämä on kiireistä ja pyörii töiden ja lasten harrastusten ympärillä. Välillä nyt poikkeusaikana olen miettinyt, että miten onkaan ehditty kaikkialle, kun juuri vapaapäiviä ei ole ollut. Meille tämä korona-aika tuli siis hieman pysäyttämään arkea, eikä ole haitannut yhtään. Toki nyt alkaa jo kaivata normaaliakin elämää. Jotta elämä ei harrastuksineen olisi liian helppoa, teen vielä kolmivuorotyötä kätilönä ja koirakin otettiin vuosi sitten sulostuttamaan arkea. Vauhdikasta on, mutta mitään en vaihtaisi. Aurinkoista kesää teidän perheelle!

  Vastaa
 2. Maija 28.05.2020

  Moi Metti!
  Mä olen seuraillut sun blogia ja instagramia jo monta vuotta. Rakastan sun tyyliä ihan mahottomasti ja koen, että meidän molempien pukeutumisessa on paljon samaa. Silloin tällöin bongaankin sun asukuvista samoja Zaran vaatteita kuin mitä mun vaatekaapissakin jo on, hahah. Vaikka olen ajatellut, etten ole kovin äidillinen(?) tyyppi, olet avannut ihan uuden näkökulman minulle perhe-elämästä. Ennen ajattelin, että ei lapsia mulle, mutta ehkä sittenkin joskus. Varsinkin nyt, kun on tosi ihana kumppani vierellä.

  Kuka mä sitten olen? 24-vuotias lääkisopiskelija Kuopiosta. Olen asustellut Turussa, Lahdessa ja Helsingissäkin. Olen kirjoittanut itsekin blogia aiemmin, mutta nyt se on jäänyt vähälle aikaa vievien opintojen takia. Rakastan edelleen valokuvausta sekä pukeutuminen ja oma tyyli on minulle tärkeää. Valokuvauksen lisäksi harrastuksiini kuuluu potkunyrkkeily ja luonnossa juokseminen. Oot ollut jo pitkään yksi inspiroivimmista ihmisistä, joten keep on doing it! ?

  Vastaa
 3. Milka 28.05.2020

  Paljon onnea syntymäpäivänä!
  Olen Milka ja 27 -vuotias. Asun Torniossa Lapissa ihan Ruotsin rajalla perheeni kanssa. Mulla ja miehelläni on kaksi lasta, 10kk tyttö ja 6v. poika. Tyttäremme nimi on Mette, mutta jos olisin saanut tahtoni läpi, olisi hänestä tullut Metti. Mette oli kompromissi mieheni kanssa. Niin ihania nimiä molemmat!
  Olen koulutukseltani laborantti, mutta jäin äitiyslomalle kuitenkin myymäläpäällikön töistä vaatekaupassa.
  Olen rento esteetikko ja rakastan muotia ja kauniita asioita! Minulla on vahva oma tyyli. Rakastan seurata blogiasi ja instanssi. Saan niistä niin paljon inspiraatiota ja vinkkejä arkeeni. Asu, sisustus ja kauneus/meikki postaukset ovat ehdottomasti minun suosikkejani.
  Miehelläni on samanlainen tapa ”kiusata” minua kuin Miklulla on sinua! Tätä hulluutta on myös poikamme alkanut harjoittamaan, omg. Kaipaan vinkkejä miten pärjään niille kahdelle ?
  Meillä on meneillään taloprojekti, eli olemme ostamassa omakotitaloa isolla tontilla. Tekemistä riittää, jotta saamme talon ja ympäristön just meidän (minun?) näköiseksi. Huippua!
  Ihanaa kesää teille, olette niin ihanan lämmin ja aito perhe ❤

  Vastaa
 4. Jonna 28.05.2020

  Hei synttärisankari! Taidan olla porukan vanhin, koska olen jo 45. Olen neljän lapsen äiti, vanhin on 24 ja nuorin 15. Asun Pirkanmaalla ja olen sairaanhoitaja. Muistan elävästi viimeisen vuoden ennen kolmekymppisiä. Odotin kuopustani ja vauvakupla onneksi lievitti kuuluisaa kolmenkympinkriisiä. Mielestäni parhaat vuodet tähän asti ovat olleen kolmekymppisenä (toivottavasti parhaat vuodet ovat kuitenkin vielä edessä), joten jos sinulle käy samoin ja sinulla on ollut ihanaa jo kaksikymppisenä, niin mitähän kaikkea ihanaa sinulle onkaan luvassa seuraavan vuosikymmenen aikana! Minusta on mukavaa seurata sinua, koska olet itse aivan hurmaava niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Minua kiinnostavat asiat, joista kirjoitat ja rakastan tyylitajuasi. Lisäksi sinulla on loistava huumorintaju. Olen monet kerrat nauranut vedet silmissä videoillesi, esim. Miklun taklaamiset ovat jo legendaarisia. Suloiset lapsesi muistuttavat omista lapsistani, kun he olivat pieniä ja heitä on myös ihanaa seurata. Kiitos, kun saamme pienen palan elämääsi, se piristää välillä harmaan arjen keskellä. Kaikkea hyvää elämääsi <3

  Vastaa
 5. Liisa 28.05.2020

  Moikka Metti! Löysin sun blogin ja instan törmättyäni ”Syötkö ikinä mitään?” tekstiin. Olen sinua 10vuotta vanhempi, yhtälailla hoikka ollut lapsesta asti. Ulkonäköni on ollut ”vapaata riistaa” koko ikäni: hoikkuuttani ihmetellään, kauhistellaan, käsivarsiani puristellaan ja mittaillaan… you know. Vasta nyt viimeisen vuoden aikana olen alkanut olla ylpeä sirosta vartalostani ja osaltaan siihen on vaikuttanut sinun seuraamisesi <3 Kuvasi ovat upeita ja kannat itsesi ylpeydellä. Tiedätkö, niin minäkin! 🙂

  Vastaa
 6. Minna 28.05.2020

  Olen sinua 10 vuotta vanhempi 2 vuotiaan tytön äiti. Olen seurannut sinun blogia alusta alkaen ja nykyään aktiivisesti instassa myös. Blogisi ja somesi antavat täydellisen irtautumishetken arjesta, ja on saatavilla juuri silloin, kun itsellä se sopiva hetki on omassa arjessa. Olet huippu <3 Voimaannutat jaksamaan mahdollistamalla ajatella hetken aina ihan muita juttuja eli iso kiitos sinulle siitä!! Monet omat kahvihetket, lapsen päiväuniajat ja viinilasilliset olen kanssasi niin sanotusti viettänyt 🙂

  Vastaa
 7. NK 28.05.2020

  Ihanaa syntymäpäivää Metti!
  Blogiasi olen ilolla lukenut jo vuosia äitini kanssa (mamma on huge fan!) Asun kivenheiton päässä Helsingin kantakaupungista mieheni sekä alle vuoden vanhan tyttäremme kanssa. Olen 24 ja aika onnellinen pisteestä jossa elämä nyt on. Tyylisi inspiroi minua vuodesta toiseen ja sisältösi on positiivista sekä aitoa.
  Ihanaa kesää ❤️

  Vastaa
 8. Anni 28.05.2020

  Hyvää synttäriä Metti! Minä olen kolme vuotta vanhempi kuin sinä ja minulla on myös kaksi lasta. Esikoiseni on melkein päivälleen saman ikäinen kuin kuopuksesi. Olen aina rakastanut muotia ja matkustamista, jonka vuoksi olen varmasti blogiasi seurannut jo pitkään. Blogisi on yksi harvoista kotimaisista blogeista, mitä luen säännöllisesti. Tarkoitukseni oli suunnata opiskelemaan Lontooseen, mutta asiat menivätkin niin, että päädyin opiskelemaan Suomeen ja työskentelen tällä hetkellä kuolemansairaiden potilaiden kanssa ja pidän työstäni suunnattomasti. Kiitos vielä inspiroivasta tyylistäsi!

  Vastaa
 9. Julia 28.05.2020

  Moikka Metti ja paljon onnea! ?

  Täällä 26-vuotias naimisissa oleva nuorinainen Turun seudulta. Blogia olen lukenut parisen vuotta ja instassa seurailen sua sitä kautta blogin löysin aikoinaan. Olet todella inspiroiva ja teidän perheen touhuja on ihana seurailla. Täällä nimittäin yksi isoin unelma on saada oma perhe ja toivottavasti haave toteutuu lähitulevaisuudessa. Ihanaa kesän alkua teidän koko perheelle!☀️?

  Vastaa
 10. Maria 29.05.2020

  Suurenmoiset onnittelut! Oon kanssa ollut seuraajan melko pitkään, opiskelen Lontoossa viimeistä vuotta yliopistossa ja nautin todella blogisi sisällöstä ja tyylistäsi, saan siitä todella paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseen! Lontoo on ihana paikka mutta siellä kyllä tuntee koti-ikävää rakasta Suomea kohtaan aina silloin tällöin ja siksipä on ihanaa että pystyy lukemaan esim. juuri sun blogia, elämästä, muodista, kauneudesta ja milloin mistäkin! Sun sisällöstä tulee aina todella hyvä fiilis ja sitä on oikeasti kiva lukea! Toivottavasti oot pystynyt nauttimaan syntymäpäivästäsi tästä coronakriisistä huolimatta! <3

  Vastaa
 11. Tytti 29.05.2020

  Täällä sua on seurannut alkuajoista saakka toinen 29 vuotias (kohta 30) nainen, joka on vastikään saanut esikoistyttärensä? naimisissa olen itsekin, ihan tavallista arkea rakastava luonnonlapsi, joka ei silti voi sietää ulkohuusseja ?? Tykkään tyylistäsi, lapsenne ovat mainioita, ja olette Miklun kanssa Suomen Beckhamit, mutta silti ihanan helposti lähestyttävän oloisia.

  Vastaa
 12. RB 29.05.2020

  Hyvää syntymäpäivää Metti! Olen 23vuotias lääkisopiskelija. Blogisi tuo ihanaa vastapainoa arjen kiireisiin. Saan tyylistäsi paljon inspiraatiota kun sairaalan ulkopuolella pääsen pynttäytymään kunnolla!

  Vastaa
 13. Ella 29.05.2020

  Onnea Metti! Olen 16-vuotias bloggaaja ja oon siuta seuraillut tässä muutaman vuoden ajan! Tuotat todella ihanaa sisältöä blogiin sekä Instagramiin ja saankin niistä itse paljon inspiraatiota ja piristystä päiviin 🙂 Seuraan siuta mielelläni, vaikka elämät meillä poikkeavat täysin toisistaan! Blogisi on ehdottomasti yksi ihanimmista <3

  Vastaa
 14. PR 29.05.2020

  Paljon onnea!!
  Sain myös omat lapset ”nuorena” 24-25v ja pienellä ikäerolla. Samoihin aikoihin tapahtui isoja asioita, naimisiinmeno, taloprojekti, uran alkutaipaleet, yrittäjyys yms. Toisinaan olen miettinyt että olisiko pitänyt painaa jarrua ? Nyt 10v myöhemmin olen erittäin onnellinen ja niin sen piti mennä. Elämä on ihanaa.

  Vastaa
 15. Marina 29.05.2020

  Muistan itsekin tuon ajan kun läheni 30vuotta. Mietin silloin mitä olen saavuttanut kyseisen vuosikymmenen aikana ja mieleen tuli seuraavat asiat: ystävät, jotka olen tuntenut lukiosta saakka, matkustelua, itsensä löytämistä, avioero ja uuden rakkauden löytäminen. Nyt olen 32v ja viimeisen 7 vuoden aikana menin naimisiin, tuli avioero, uusi rakkaus ja tällä hetkellä 7 viikkoisen vauvan hoitoa. Elämä on heitellyt ylös ja alas, mutta kaikki se on rikkautta ja kasvattanut ihmisenä ja tietää että selviää mistä vain ja on vahvempi kuin uskoikaan. Parikymppisenä sitä muistaa olleensa epävarma itsestään ja mietti paljon mitä muut ajattelevat. Näin kolmekymppisenä tuo katoaa. On maailmaa nähnyt ja kaikenlaista kokenut, niin enää ei tarvitse välittää muiden mielipiteistä. Tekee juuri niin kun itsestä tuntuu hyvältä ja omalla tyylillä.
  Ei se kolmekymmentä ole niin paha ja siitäkin selviää, jos on 🙂 onnea paljon!

  Vastaa
 16. Pia Laaksonen 29.05.2020

  Hei Metti!
  Olen 40 -vuotias nainen, 3 eri ikäisen lapsen ja nuoren äiti. Asun maaseudun helmassa. Olen lukenut blogiasi jo muutaman vuoden. Ihastuin kauniisiin ja visuaalisiin kuviin, sekä sinun herttaiseen persoonaan. Kirjoitat mukaansa tempaavasti ja realistisesti, positiivisella tavalla.
  Sinulla on ihana perhe, on hauska seurata Instagramista myös teidän elämää. Olet upea ja naisellinen nainen, aito itsesi, ja annat sen näkyä. Arvostan♡
  Aurinkoista kesää sinulle ja perheellesi!

  Vastaa
 17. LH 29.05.2020

  Syntymäpäiväonnittelut täälläkin! 🙂 Minä olen 29-vuotias ja asumme Espoossa. Meillä on yksi ihana 2-v taapero ja pohdimme olemmeko jäämässä tänne pk-seudulle vai palasimmeko pohjoisempaan. Täällä on kaikki työt mutta perheet ovat pohjoisessa. Vaikeita mietintöjä.

  Tykkään muodista ja sisustuksesta ja ylipäätään kaikesta kauniista. Sinun blogi ja Instagram sisältää kaikkea kaunista (ihania kuvia, muotia ja hyvää fiilistä), jonka takia tykkään seurata sinua. Myös teidän koko perhe vaikuttaa ihanalle.

  Olen tämmöinen hiljainen seuraaja. Olen seurannut blogia alusta saakka, mutta nyt varmaan ekaa kertaa kommentoin.

  Hyvä fiilis, positiivinen elämänasenne tarttuu ja vie pitkälle. Tämä on omankin elämän lähtökohta. Jatketaan samaan malliin 🙂

  Vastaa
 18. Päivi Ehrlund 29.05.2020

  Olen Päivi 53 v. Naimisissa ja kolme lasta on jo aikuisia. Kolmas lapsenlapsi syntyy kohta ?! Nämä pienet on parhainta mitä voi vaan olla! Rakastan mökkiämme Ahvenamaalla ja liikuntaa etenkin metsässä patikointia. On ollut kiva seurata kaikkea mitä olet postannut. Vaikka itse pukeudun lähinnä kirppislöytöihin niin on kiva nähdä sun muotipostauksia. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi ?

  Vastaa
 19. Ak 29.05.2020

  Hei! Onnea Metti! Olen seurannut blogiasi jo vuosia. Olet inspiroiva, tyylikäs ja huumorintajuinen, joka välittyy lukijoille hauskojen stoorien myötä! Arjessa on mukava olla estetiikkaa ja blogisi/ig sisältö on mukava pakopaikka arjen kiireiden keskellä! Täytän myös tänä vuonna 29 vuotta, kihloissa olen ollut jo 12 vuotta, mutta naimisiin menemme vasta ensivuonna, kaikkien toteutettujen unelmien jälkeen, viimein 😀 lapsia meillä on jo kolme. Ammatiltani olen artesaani, jonka työtehtäviin olen aikeissa palata äitiysloman jälkeen. Estetiikka on minun juttu, ja rakastan tehdä kauniita esineitä itse. Loistavaa viimeistä vuotta parikymppisenä! Elämä se vain paranee vanhetessaan, vaikka tämäkin aika clichee, mutta päivääkään en vaihtaisi!

  Vastaa
 20. Mills 29.05.2020

  Moikka Metti!
  Oon aika pitkälti sun vastakohta, minkä takia musta on äärettömän mielenkiintosta ja mukavaa seurata sinun ja perheesi tekemisiäsi sekä instagramissa että myös täällä blogin puolella! Oon 19- vuotias rämäpää, tykkään vaeltaa ja ajella kaiken maailman vempeleilla esim. Moottorikelkalla. En tykkää pitää arjessa mekkoja enkä varsinkaan korkokenkiä, koska ne ei vaan toimi mun arjessa. Siksi musta on mahtava katsoa, kuinka sä rokkaat arkipäivinäkin korkokengissä ja mekossa! Asun edelleen kotona, vanhempien ja kolmen sisaruksen kanssa. Oon tällä hetkellä välivuodella, mutta tarkoitus ois jossain vaiheessa opiskella vielä ensihoitajaksi! Mun mielestä sulla on aivan ihana perhe ja tykkään myös sun tyylistä! Ihanaa kesää teille kaikille!

  Vastaa
 21. Hanski 29.05.2020

  Hei Metti ja onnittelut syntymäpäivänäsi?
  Täällä 44-vuotias ekonomi,itselläni on 4-vuotias tytär,olen esteekikko ja rakastan kaikkea kaunista,joten tulen mm.mielenkiinnolla seuraamaan uuden kotinne remonttia ja valmistumista,sisustuksen lisäksi lapsiin liittyvät jutut ja matkustaminen kiinnostaa?

  Vastaa
 22. Elina 29.05.2020

  Onnea Metti! Olen tamperelainen Elina, ja ollaan samanikäisiä. Minun syntymäpäivinä toki vasta edessä päin joulukuussa. Työskentelen päiväkodissa varhaiskasvatuksen opena ja pidän kovasti lapsista. Asun miehen ja koiran kanssa juuri alkuvuodesta valmistuneessa omakotitalossa, joka suunniteltiin ja rakennettiin hyvin pitkälti itse (siis mies rakensi :))
  Olen seurannut sinua jo jonkin aikaa, ja ihania on ihana seurata teidän arkea ja kuulumisia. Muoti ja sisustuskin kiinnostaa. Olen todella aurinkoinen ja nautit elämästä täysillä. Ihana myös kuinka Miklun kanssa hassuttelette keskenänne. Sun postaukset somessa on esteettisesti Kauniita ja saavat takuuvarmasti hyvälle tuulelle.
  Ja hei todellakin eletään elämän parasta aikaa ja koko ajan vaan paranee. Ihanaa kesää koko perheelle.

  Vastaa
 23. Leila Kaivola-Ketola 29.05.2020

  Hei! Sinun blogiasi on ollut mukava seurata. Olet selkeä sanainen nuori nainen, joka ruo rohkeasti esiin omia ajatuksiaan. Olen itse jo viisikymppinen nainen, mutta ajstusmaailmasamme on paljon yhteneväisyyksiä. Hyvää kesää sinulle ja perheellesi ?

  Vastaa
 24. Outi 29.05.2020

  Onnea vielä!
  Minä tykkään lukea juttujasi ja seurata elämääsi, koska se on niin erilaista kuin omani! Olen 39 v maitotilallinen eli maanviljelijä ja yhden ihanan tytön äiti 🙂 Oma arki kun menee navetassa häärätessä, niin on vaihtelua katsoa kaupunkilaiselämää 😀
  Mukavaa kesää koko perheelle!

  Vastaa
 25. Anne 29.05.2020

  Lämpimät onnittelut täältä Keski-Suomesta lammen rannalta.Halusit kuulla ketkä blogiasi seuraavat,itse en varmastikaan kuulu varsinaiseen kohderyhmääsi,olenhan jo 54 v nainen mutta kiinnostunut muodista,sisustuksesta,kaikesta kauniista ja ”heikkouksiini”kuuluu merkkilaukut”?Rakastan myös käydä Helsingissä ”tuulettumassa”ja Marbella kuuluu myös meidän suosikkeihin.Kiitos tyylikkäästä blogistasi ja kaikkea hyvää sinulle .

  Vastaa
 26. AR 29.05.2020

  Hei ja paljon onnea Metti!

  Olen seurannut sun blogia ja instaa varmaan lähes 5 vuotta. Oon aina seurannut paljon muotia ja oma tyylini on melko klassinen, joten saan paljon inspiraatiota asukuvistasi. Olet todella tyylikäs nainen! Pidän myös perhe-elämän postauksistasi, sillä itse haaveilen omasta perheestä avomieheni kanssa tulevaisuudessa yliopistosta valmistumisen jälkeen.

  Olen melko erilaisessa elämäntilanteessa kuin sinä. Olen 22-vuotias tekniikan alan opiskelija. Työskentelen opintojen ohella suuressa teollisuusyrityksessä. Asustelen avomieheni kanssa Tampereen keskustassa. Arki on meillä kiireistä haastavien opintojen, töiden ja harrastusten parissa ja blogisi tarjoaa minulle vastapainoa rentoutua arjessa.

  Ihanaa kesää teille!

  Vastaa
 27. Svi 29.05.2020

  Moi, asustelen Pirkkalassa, Tampereen vieruskunnassa mieheni ja meidän siperianhuskyn kanssa. Työskentelen rakennusalalla ja harrastan urheilun lisäksi valokuvausta ja kirjojen lukemista. Olen myös tänä keväänä innostunut puutarhasta! Intoa vaan on enemmän kun osaamista, muutaman kasvin olen jo onnistunut hukuttamaan ?

  Myimme viimevuonna oman ensimmäisen kotimme ja muistan niin hyvin samanlaiset ristiriitaiset tunteeni muutossa. Rakastin meidän pikku kerrostalo kotia, mutta tiesin samalla että nyt on aika muuttaa ja mennä eteenpäin. Ja erittäin onnellisia ollaa uudessa kodissamme olleetkin. Tärkeintä kodissa on se kenen kanssa sen jakaa ja mitä muistoja siellä tehdään, eikä ne onneksi katoa, vaikka muuttaakin ☺️

  Vastaa
 28. Visualisti 29.05.2020

  Moi Metti ja paljon onnea synttäripäiväsi johdosta! Ei voi kauhean suuresti juhlia, mutta ensi vuonna sitten, vai mitä?!
  Mä seurasin ensin Miklua… olin nuorena kova HJK fani eli tutustuin suhun vähän niinkuin ”Miklun vaimona”. Onneksi tutustuin, sun blogi ja insta on ihanan positiivisia ja erityisesti uuden kodin kuviot kiinnostaa kovasti.
  Oon itse jo melkein 40 (jaiks!) ja maailman ihanimman 5v. tytsyn äiti. Ammatiltani oon visualisti, joten kaikki kaunis ja esteettinen kiinnostaa. <3
  Jatka mahtavaa rataasi ja innolla seuraan teidän kuvioita!

  Vastaa
 29. Pipsa Lagus 29.05.2020

  Suloista syntymäpäivää tyylitaiturille ?
  Yksinkertaisesti: pidän tyylistäsi,pidän perheestäsi,pidän avoimuudestasi,pidän huumoristasi, pidän arjencharmista (jota jaksat jakaa.) Olen mielelläni mukana some-elämässäsi.
  …ja taidan olla vanhin seuraajasi ?,mutta nautin. Voin kertoa sinulle,ikä ei sulje pois kauneudesta/tyylistä nauttimisesta. Joten jatketaan niin,kaikesta (korona ym) huolimatta. Aion nostaa kuplivan illalla synttärisi johdosta,kun tulen saunasta. ❤?

  Vastaa
 30. Outi 29.05.2020

  Onnittelut Metti!
  Olen hieman päälle nelikymppinen nainen, vaimo ja äiti kahdelle lapselle (tyttö 13v ja poika 11v). Tällä hetkellä asun Tukholmassa perheeni kanssa. Olen lukenut blogiasi…no about varmaan alusta alkaen ja tykkään hurjasti sun tyylistä ja sun huumorintajusta. Sun stoorit instassa on ihan parhaita!

  Vastaa
 31. Veera 29.05.2020

  Hei Metti! Olen 45-vuotias nainen täältä Tampereen kupeesta. Olen kahden lapsen äiti, esikoistyttö on 20-vuotias, suu jo omillaan, kuopuspoika on 18-vuotias lukiolainen. Meillä asuu myös puolitoistavuotias labradorinnoutaja, Papu. Sinulla on tosi kiva ja kaunis blogi.

  Vastaa
 32. Maija Perälampi 29.05.2020

  Myöhästyneet onnittelut! On kiva seurata teidän perheen elämää ja lasten jutut ovat ihan parhaita!
  Olen kahden aikuisen tyttären äiti Kokkolasta. Molemmat jo omillaan olevia, eli miehen ja koiran kanssa eletään arkea.
  Sinut Metti, olen tavannut ensimmäisen kerran, kun olit 1 vuorokauden ikäinen. Muistan, kuinka Teija äitisi oli onnesta sekaisin, esitellessään esikoistaan. Minä olin silloin osastolla vielä ”kasvattelemassa” omaa esikoistani, joka syntyi sitten 18.7. Samassa huoneessa sinun kanssasi oli toinenkin esikoistyttö, Sofia, joka on tyttäreni hyvä ystävä 🙂 Näin on maailma pieni ja kun Kokkolassa ollaan, niin usein löytyy jotain yhteisiä asioita. Aurinkoista kesää koko perheelle!

  Vastaa
 33. Pirjo 30.05.2020

  Olette ihana nuori perhe.Ja sinä metti F olet harvinaisen viisas ja kaunis nuori nainen.Minulla on sinua vanhemmat lapset ja kolme lastenlasta.Siksikin tykkään seurata nuorten elämää.Lisäksi saan blogista muotivinkkejä mikä on kauden ” must”.Hyvää kesää.

  Vastaa
 34. Mankka 30.05.2020

  Kuulun lukijakunnasta varmasti vähemmistöön iän puolesta ja ehkä enemmän tuleekin seurattua Instasta sinun ja Miklun videoita. Aika usein nauraa käkätän teidän jutuille ja ihailen kuinka paljon vietätte aikaa lastenne kanssa. Olen 52 vuotias ja jo aikuisen tytön äiti. Urheilu kuuluu omaan elämään vahvasti (Personal trainer ja taitoluistelun ammattivalmentaja jo yli 25 vuoden ajan). Kuulun itsekin laukku- ja vaatehulluihin ja on kiva seurata asukokonaisuuksiasi.

  Vastaa
 35. Emilia 31.05.2020

  Moi Metti, täällä sun vanha pelikaveri TuPSista! Löysin juuri vanhoja kuvia pelireissulta Tammisaaresta. Voi niitä aikoja 😀
  Oon lueskellut sun blogia jo pidemmän aikaa ja on kiva seurata tätä kautta mitä sulle nykyään kuuluu. Ihanaa kesää teille! 🙂

  Vastaa
 36. Elina 02.06.2020

  Hei Metti ja onnittelut syntymäpäiväsi johdosta. Olen seurannut sinua alkuajoista lähtien blogin puolella. Itsevarmuutesi ja se, että uskallat elää omannäköistä elämää inspiroivat. Tyylissämme on paljon samaa.Olen 26-vuotias.

  Vastaa