Fiksusti auringossa

*Kaupallinen yhteistyö: NIVEA SUN

Lämmittävä auringonpaiste saa hymyn huulille. Voi kuinka toivonkaan, että luvassa olisi ihanan aurinkoinen ja lämmin kesä. Auringosta ja sen säteiden lämmöstä pystyy kuitenkin nauttimaan turvallisesti ainoastaan käyttämällä aurinkosuojia. Iho täytyy aina muistaa suojata auringossa – eikä saa unohtaa myöskään tätä kirkasta kevätaurinkoa, joka säteilee voimakkaasti. Aurinkosuojien käyttö pitäisikin siis muistaa aloittaa viimeistään nyt!

Pääsin yhteistyössä Nivean kanssa testailemaan heidän aurinkosuojatuotteitaan. Olen itse asiassa käyttänytkin NIVEA SUN aurinkosuojia jo vuosien ajan sekä itselläni että lapsillani. Tykkään erityisesti näiden tuotteiden koostumuksesta sekä ihanasta tuoksusta! Nivean lapsille suunnatuista Sensitive Protect & Play -aurinkosuojista olen tykännyt erityisesti. Tuotteet ovat turvallisia ja helposti levittyviä!

Lapsille suunnatut NIVEA SUN Sensitive Protect & Play -aurinkosuojatuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia ja kehitetty nimenomaan lapsien herkälle iholle sopiviksi. Ne ovat lastenlääkärien hyväksymiä ja siksi turvallinen ja luotettava vaihtoehto jokaiseen perheeseen. Nivean tuotteita löytyy laajasti myös tavallisista päivittäistavarakaupoista. Laadukas aurinkosuoja on helppo napata mukaan päivittäistavarakaupasta ruokaostoksia tehdessä!

Lasten kanssa täytyy olla tarkka aurinkovoiteiden suhteen. Suojaa täytyy laittaa tarpeeksi sekä lisätä useita kertoja päivässä. Uimisen tai vedessä oleskelun jälkeen aurinkosuojaa olisi hyvä lisätä, vaikkakin kaikki nämä NIVEA SUN Sentive Protect & Play -tuotteet ovat vedenkestäviä. Itse tykkään valtavasti näiden tuotteiden koostumuksesta; ei turhan tahmaisia, mutta ei myöskään liian juokseva tai maitomainen. Helppo ja nopea levittää, kiitos kätevän roll-onin sekä suihkutettavan spray-on pullon. Pystyn levittämään nopeasti aurinkosuojan aktiivisille (ja harvoin pakallaan pysyville) lapsilleni!

Haluan nostaa esiin myös kaksi aivan ihanaa nimenomaan kasvoille tarkoitettua NIVEA SUN UV FACE tuotetta: hajusteeton herkän ihon Sensitive -tuote 50 suojakertoimella sekä mattapinnan kasvojen iholle jättävä Shine Control. Minulla on herkkä iho ja haluan hoitaa sitä huolella. Aurinkosuojan käytön aloitan meikin alla jo hyvissä ajoin keväällä. Aurinkosuojahan tunnetusti ja todistetusti hidastaa tehokkaimmin vanhentumisen merkkejä iholla. Monet aurinkosuojat jättävät kasvoille kuitenkin ikävän tahmaisen tunteen, eikä siihen päälle tunnu enää mukavalta levittää meikkiä.

NIVEA SUN UV FACE -tuotteet ovat suunniteltu nimenomaan herkälle ja ohuelle kasvojen iholle! Tuotteet imeytyvät iholle uskomattoman nopeasti, jättäen ihanan kosteutetun ja pehmeän tunteen iholle. Kun olen käyttänyt nimenomaan kasvoille tarkoitettuja aurinkosuojia jo pidempään, en voisi kuvitellakaan enää käyttäväni tahmaisempia vartalolle tarkoitettua aurinkovoidetta kasvoillani. NIVEA SUNin UV FACE aurinkovoiteista löytyy suojakertoimet 30 ja 50. Itse olen käyttänyt nyt keväällä korkeampaa suojakerrointa, kun iho on pitkän talven ja auringottomuuden jälkeen kovin herkkä auringonvalolle. Myöhemmin kesällä, kun iho on saanut jo vähän päivetystä, siirryn hieman matalampiin suojakertoimiin.

Erityisen innoissani olen tästä NIVEA SUN UV FACE Shine Control suojavoiteesta, sillä se sopii loistavasti meikin alle. Voide antaa välittömän suojan UVA- ja UVB-säteilyä vastaan ja suojaa kasvojen ihoa auringolta vähentäen samalla pinnan ylimääräistä öljyä ja hilliten ihon kiiltoa. Vaikka olen käyttänyt kyseistä tuotetta vasta vajaan kuukauden ajan, uumoilen siitä jo vahvasti uutta kestosuosikkiani. Tämä tuote tulee varmasti pysymään minulla käytössä pitkään – niin ihana!

Photos: Niki Strbian

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. […] jossa esittelin kaksi kasvojen iholle suunnattua hyvää aurinkovoidetta. Suosittelen kurkkaamaan tuosta yhteistyöpostauksesta lisää, mikäli sinulla on etsinnässä nimenomaan kasvojen iholle sopivat aurinkotuotteet. […]

    Vastaa