Äitienpäivä

Eilen vietimme todella ihanan äitienpäivän. Päivästä teki entistä erikoisemman se, että sain viettää päivää yhdessä sekä lasteni ja mieheni kanssa, mutta paikalla oli myös oma äitini perheineen. Viimeiset pari kuukautta ovat olleet niin erikoisia ja monella tapaa haasteellisia, että tuntui äärettömän hyvälle ja virkistävälle edes pienimuoisesti juhlia merkkipäivää yhdessä. Perheen kanssa vietetty aika ja yhdessä iloitseminen ja nauraminen oli vapauttavaa. Otimme pienen askeleen kohti normaalimpaa elämää ja se tuntui niin hyvälle!

Eilinen sunnuntai oli niin ihanan aurinkoinen päivä, joten päätimme ikuistaa muutamat perhekuvat äitienpäivän kunniaksi. Näistä tuli aika ihania, vaikka itse sanonkin <3 Sain instagramin puolella paljon kyselyitä valkoisesta pitsimekostani, joka on ostettu vuosi sitten Self-Portraitilta. Self-Portrait onkin yksi suosikkimerkeistäni ja heidän valikoimastaan löytyy varsinkin paljon erilaisia upeita mekkoja!

Sain suostuteltua myös äitini muutamiin kuviin, vaikka hän ei yleensä tykkää olla kuvattavana tai omasta mielestään koskaan onnistu kuvissa. Näistäkin muutamista suloisista kuvista jää ihanat muistot <3

Ihana päivä, kiitos rakkaat <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Tiia 15.05.2020

  Ihania kuvia. Minkä merkin valkoinen mekko sinulla oli Huvila & Huusi-ohjelmassa alussa? Se oli ihana!!

  Vastaa
  • Metti 16.05.2020

   Kiitos 🙂 Se mekko on ostettu & Other Storiesta! 🙂

   Vastaa