Armytakki

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Find here: 1. Saint Laurent / 2. Good American / 3. *H&M / 4. *H&M / 5. Denim Hunter

Viime päivinä ig-storyni puolella minulla on vilahtanut päällä muutama eri armytakki, joista olen saanut valtavasti kyselyitä. Molemmat takkini ovat jo muutaman vuoden vanhoja hankintoja, mutta yritin etsiskellä nettikauppojen valikoimasta teille hyvin samantyylisiä takkeja. Tällä hetkellä armytakkitrendi ei varmasti ole voimakkaimmillaan, sillä nettikauppojen valikoimissa armytakkeja ei liiaksi ollut. Mielestäni kuitenkin tällainen vihertävä armytakki on klassikkovaate, joka on aina enemmän tai vähemmän ajankohtainen. Ainakin itse olen käyttänyt armytakkeja jo lähemmäs 10 vuoden ajan ja edelleen takit ovat minulla käytössä aina keväisin ja kesäisin.

Itse tykkään aavstuksen väljemmistä armytakeista, jolloin takki antaa asukokonaisuuteen  toivotun rennon ja casuaalin lookin. Suosittelisin siis ottamaan ainakin 1-2 kokoa normaalia kokoa suuremman takin, jolloin automaattisesti ylisuuri takki luo rennon fiiliksen asuun. Minulla kaksi käytetyintä armytakkiani ovatkin H&M.n viime vuonna ostettu takki, joka on kokoa M (normaali kokoni on XS) sekä kollaasissa päälläni oleva Tommy Hilfiherin takki, joka on itse asiassa hankinta miestenosastolta! Kollaasin H&M vyöllinen armytakki (numero 3) on hyvin samanlainen kuin omani ja voin lämpimästi suositella kurkkaamaan ainakin tuon mallin, mikäli olette tykästyneet minun rotsiin. Ilman tuota vyötä takki on ihanan väljä ja huoleton, mutta sen saa halutessaan vyön avulla myös hieman ryhdikkäämmäksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *