Keväinen vaalea asu

Joka kevät tulee se ihana hetki, kun saa pakata paksut toppatakit ja muuta talvitakit varastoon. Tuo hetki tuntuu ihan henkiseltä voitolta, kun on saanut taas selätettyä yhden pitkän talven, haha. Vaikka muuton tieltä suurimman osan talvitakeista olenkin jo pakannut sivuun, vielä en ole kuitenkaan ihan kaikkia talvitakkeja varastoon uskaltanut laittaa. Vaikka lämpöasteet ihanasti jo houkuttelevatkin pukeutumaan kevyemmin, kylmä viima ja viileät illat saavat minut edelleen nappaamaan naulakosta sen kaikista paksuimman takin.

Kunhan tässä mennään taas muutamia viikkoa eteenpäin, toivon, että pääsen taas käyttämään kevään suosikkitakkejani: vuorettomia villakangastakkeja! Näissä kuvissa päälläni oleva Nanson takki on yksi suosikeistani, joka on ollut käytössä minulla todella paljon. Sain Nansolta lahjaksi pari viikkoa sitten tämän saman takin, mutta heidän uudessa ihanassa persikkaisessa kevätsävyssä. En malta odottaa, että pääsen sitä käyttämään! Takki on malliltaan sekä värisävyltään ajattoman klassinen ja tyylikäs. Vuoreton villakangastakki on loistava valinta kevääseen, koska se on talvitakkeihin verrattuna ihanan kevyt, mutta lämmittää kuitenkin materiaalinsa puolesta vielä viileämmässäkin kevätsäässä hyvin. Vuoreton villakangastakki on täydellinen kevätversio talvisesta ulsterista.

Olen useaan otteeseen kertonut, miten tykkään asuissani pukeutua samaan sävyyn. Juju piilee kuitenkin siinä, että asussa käyttää erilaisia materiaaleja. Tässäkin asussa tykkään hurjasti miltä pehmoinen beige cashmere näyttää silkin parina.

Photos: Kristina Pendonen, @coframee

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Helen 13.04.2020

    Kaunis asu, ihastuin varsinkin tuohon takkiin ja neuleeseen.

    Vastaa
  2. Milla 14.04.2020

    Ihana kevät! Minunkin suosikkini on vuoriton villakangastakki. En ole tiennytkään että Nanso valmistaa noin tyylikkäitä vaatteita! Minulle Nanso on jotain yöpaitamaista! En tunne suomalaista nykymuotia kovinkaan hyvin. Aion nyt katsoa onko tuota takkia sinun takkisi värisenä missään myytävänä. Pidä kovasti tyylistäsi Metti! Terveiset Tukholmasta kirsikankukkien keskeltä. Milla

    Vastaa