Tavoitteena puhdas sisäilma

Advertisement

*Kaupallinen yhteistyö: Electrolux Pure A9 ilmanpuhdistin & Asennemedia

Raikas ja puhdas koti on asia, joka rauhoittaa minua. Huomaan stressaavani enemmän ja helpommin, jos kotona on sotkuista tai lässähtänyt, tunkkainen huoneilma. Siksi rakastankin tuulettamista – mikään ei vedä vertoja sille, kun saa aamulla avata makuuhuoneen ikkunan ja tuntea raikkaan ilmavirtauksen tulevan huoneeseen. Valitettavasti meidän perheelle tuulettaminen on kuitenkin harvinaista herkkua, sillä kahden pienen lapsen kanssa, 4. kerroksen kerrostaloasunnossa, ei uskalla kovin usein tuuletella. En voi koskaan jättää ikkunoita auki, vaan tuuletus tapahtuu (jos tapahtuu) sen muutaman minuutin ajan, kun itse jaksan seistä ikkunan edessä.

Miten saada kuitenkin raikas ja puhdas sisäilma kotiin?

Pääsimme yhteistyön tiimoilta tutustumaan Electroluxin uuteen Pure A9 -ilmanpuhdistimeen. Ilmanpuhdistin poistaa sisäilmasta pienhiukkasia ja epäpuhtauksia, kuten esimerkiksi pölyä, allergeenejä sekä erilaisia hajuja. Mielenkiinto ilmanpuhdistimen testaamiseen lisääntyi vielä entisestään, kun selvisi, että laite saattaisi auttaa pahasta siitepölyallergiasta kärsivää puolisoani. Laite kun poistaa tehokkaasti sisäilmasta myös siitepölyä. Electroluxin Pure A9 -ilmanpuhdistimella on vielä Allergia- ja Astmaliiton merkin käyttöoikeus.

<IMG SRC="https://ad.doubleclick.net/ddm/trackimp/N1657.279614DAGMAR.FI/B23884600.269632521;dc_trk_aid=464134755;dc_trk_cid=129821931;ord=[timestamp];dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment=;tfua=?" BORDER="0" HEIGHT="1" WIDTH="1" ALT="Advertisement">

Näin keväisin ulkoa kulkeutuu sisälle normaalia enemmän pienhiukkasia ja epäpuhtauksia. Katupölyä kulkeutuu vaatteiden, hiusten ja kenkien mukana sisälle. Kohta alkaa myös allergikoille haastava siitepölykausi. Silmiä punottaa ja vetistää ja nenä on nuhainen ja tukossa. Ulkoa tulleiden epäpuhtauksien poistamisen lisäksi yksi suuri syy tämän Electroluxin Pure A9 -ilmapuhdistimen hankintaan olikin juuri tämä mieheni siitepölyallergia. Jos millä tahansa keinolla saisi hänen oloaan edes hieman helpotettua siitepölykautena, olisi se kokeilemisen arvoista! Pure A9 laitteeseen saa loistavasti jokaiseen eri tarpeeseen optimoidun suodattimen. Niitä voi vaihtaa esimerkiksi vuodenajan mukaan. Keväällä siitepölyaikaan erityisesti siihen optimoitu suodatin ja muuna aikana perussuodatin, joka kerää hiukkasia ja neutraloi myös epämiellyttäviä hajuja.

Electroluxin pure A9 -ilmanpuhdistin on nyt komeillut olohuoneessamme muutaman viikon ajan. Sopii aika hyvin olohuoneemme värimaailmaan, vai mitä? Laite on toiminnoiltaan ensiluokkainen – PureSense järjestelmä mittaa jatkuvasti kodin ilmanlaatua ja säätää automaattisesti puhdistustehoa sen mukaan. Laitteen upeat tekniset toiminnot ulottuvat aina mobiilisovellukseen asti, jonka avulla voi ohjata ilmanpuhdistinta mihin tahansa toimintoon sekä seurata kodin ilmanlaatua reaaliajassa.

Vaikka laite on kooltaan suhteellisen kookas, sen kaunis muotoilu, harmoninen värimaailma sekä huolitellut yksityiskohdat tekevät siitä täydellisesti sisustukseen sopivan. Harmaansävyinen ilmanpuhdistin sopii hyvin yhteen sohvamme sekä muutenkin koko olohuoneemme värimaailman kanssa. Ja mikä parasta – tästä ilmanpuhdistimesta ei kuulu pihahdustakaan ääntä! Ainoastaan ääni saattaa voimistua hetkellisesti, jos laite havaitsee sisäilmassa huononemista, jolloin laite säätää ilmavirran automaattisesti kovemmalle. Mutta muutoin tämä Pure A9 on äärimmäisen hiljainen – niin hiljainen, että ilmanpuhdistin on meillä päällä myös öisin.

Ilmanpuhdistin on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen hankinta kotiin tukemaan ja ylläpitämään raikasta ja puhdasta sisäilmaa. Suosittelisin ennen kaikkea laitetta allergiaoireista kärsiville tai esimerkiksi lemmikkieläinkoteihin. Erilaisten säädösten ja laitteisiin sopivien suodattimien avuilla, ilmanpuhdistimesta saadaan räätälöityä oman kodin tarpeisiin juuri sopiva. Voit tutustua tarkemmin tähän hienoon laitteeseen Electroluxin omilla verkkosivuilla. 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

  1. Pipsa 08.05.2020

    Hei,
    Mikä on tämä kaunis pusero?:)

    Vastaa
  2. SR 14.05.2020

    Hieno sohva, kenen valmistajan?

    Vastaa