Koko musta asu

Aurinkoista perjantaita! Toivottavasti viikkonne on kulunut (kotona) hyvin! Pari viikkoa on täällä vierähtänyt yllättävän hyvin kotikaranteenissa (ja kyllä, olimme landella vielä viikolla muutaman päivän, mutta nyt takaisin kotona). Pieni maisemanvaihdos teki ihmeitä (turha sitä kieltää), mutta päivät kotonakin sujuvat yllättävän mukavasti. Meillä on ollut valtavasti erilaisia ”tehdään nämä asiat sitten kun on aikaa” -tyylisiä juttuja hoidettavana kotona ja niiden parissa aika vierähtääkin nopeasti. Olemme viime päivinä käyneet läpi muun muassa kellarin ja vintin varastoja, vaatekaappeja, lasten tavaroita, mappeja, papereita ja vaikka ja mitä. Näitä hommia tehdään silloin kun lapset leikkivät hetken kahdestaan tai katsovat lastenohjelmia. Pari kertaa ulkona liikkumista on kuitenkin perheellemme must. Aamupäivällä pari tuntia ja myöhemmin iltapäivällä toinen muutaman tunnin ulkoilu.

Tämän postauksen blogikuvat matkaavat pari viikkoa jälkijunassa, sillä näiden kuvien ottamisesta on jo reilu kaksi viikkoa. Huh, miten paljon asiat ovat muuttuneetkaan tässä lyhyessä ajassa. Sain instagramin puolella paljon kysymyksiä tästä asukokonaisuudesta, joten julkaisen enemmän kuvia tuotetietoineen myös täällä blogin puolella! Koko musta asu toimii aina – varsinkin kun asussa on erilaisia tekstuureja ja mittasuhteita. Mielestäni tässä asussa juju piilee juurikin näissä kahdessa mainitsemassani asiassa: ohuet mustat sukkahousut keventävät muuten täysin tummaa asua, kun taas löysä bleiseri sopii kontrastina kivasti minihameen kanssa käytettäväksi.

Mitä mieltä olette lookista?

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ps. Tein hetksi sitten lyhyen videon, jossa demonstroin, miten tehdä kokomustasta asusta mielenkiintoinen. Videon pääset katsomaan halutessasi tästä!

Photos: @coframee

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Mermar 27.03.2020

    Ihanaa, että isot kultaiset korut ovat takaisin. Sopivat mustiin asuihin, erottuen kivasti tummasta taustasta.

    Vastaa