#eitänään

Tänään suunnitelmissa oli viettää rentouttava mökkiviikonloppu rakkaan ystävän kanssa, mutta peruutimme suunnitelmat. Tänään jään kotiin ja jätän ystävät näkemättä.

Mistä sinä luovut tänään yhteisen hyvän vuoksi?

Ehkä jotkut saattoivatkin huomata eilen somessa aloittamani #eitänään -haasteen. Koronapandemia pakottaa jokaisen meistä luopumaan jostain. Arkemme on muuttunut yhtäkkiä ja arvaamatta. Moni kokee karanteenielämän haasteelliseksi ja syystä – lähikontakteja muihin ihmisiin tulee rajoittaa meistä jokaisen ja ohje koskee kaikkia oman talouden ulkopuolisia kontakteja.

Nyt on syytä miettiä hyvin tarkkaan ja harkitusti mitä sinä voit tehdä yhteisen hyvän eteen. Tällä hetkellä se on pysyä kotona! Pysyttelemällä kotona me suojelemme samalla riskiryhmiä, itseämme ja toisiamme. Jokainen meistä voi tehdä jotain tärkeää ja parhaimmassa tapauksessa pelastaa jonkun toisen ihmisen hengen välillisesti.

Tämän haasteen tarkoituksena on äärimmäisen tärkeän sanoman levittämisen lisäksi tehdä kaikille näkyväksi niitä pieniä asioita, mistä me ihan jokainen joudumme luopumaan tämän poikkeuksellisen tilanteen edessä.

Olen äärimmäisen iloinen ja kiitollinen, että eilen aloittamani haaste sai jo valtavasti näkyvyyttä somessa. Valtavan iso kiitos ihan jokaiselle, joka lähti siihen heti mukaan! Toivon, että #eitänään -haaste jatkaa leviämistä ja tätä tärkeää sanomaa viedään eteenpäin! Haluankin myös rohkaista teistä ihan jokaisen lähtemään mukaan. Merkitse oma sosiaalisen median postaus tai video hashtageillä #eitänään ja jaa haastetta laajalle! Mitä enemmän ihmisiä haasteeseen osallistuu, sitä näkyvämmäksi teemme tämän tärkeän viestin!

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Tiina 30.03.2020

  Hyvä idea! Kiitos että jaat tätä tärkeää viestiä laajalle seuraajakunnallesi.
  Voimia kevääseen!

  Vastaa
  • Metti 05.04.2020

   Kiitos <3 Voimia ja jaksamisia sinne näiden haastavien aikojen keskellä! <3

   Vastaa