Kevään parhaimmat tuoksut

Löytyykö seuraajieni joukosta muita hajuvesi-intoilijoita? Itse r a k a s t a n hajuvesiä – ja hyviä tuoksuja ylipäätään. Olen tuoksukynttilöiden suurkuluttaja ja kotoa löytyy myös paljon erilaisia diffuusereita. Valitsen myös suihkusaippuani sekä vartalovoiteeni tarkoin ja harkitusti – koostumuksen lisäksi tuoksulla on äärimmäisen tärkeä rooli valitessani tuotteita!

Tänään kuitenkin tarkoituksena vinkkaa teille kolmesta aivan ihanasta hajuvedestä, jotka sopivat mielestäni erityisen ihanasti nyt kevääseen ja tulevaan kesään. Itse tykkään naisellisista ja aavistuksen makeista (kukkais)tuoksuista. Hajuvesien suhteen olen kuitenkin tarkka – tuoksu ei saa mennä yhtään liian ällömakeaksi ja muutenkin tuoksusta on löydyttävä hienostuneiden aromien paletti – mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan, haha.

Osallistuin alkuvuodesta Tukholmassa järjestettyyn Valentinon tuoksulanseeraukseen. Pääsin tilaisuudessa ensimmäisten joukossa tutustumaan Born in Roma -nimiseen uutuustuoksuun, josta tuli ihka ensimmäisellä nuuhkaisulla suosikki – aivan taivaallisen ihana tuoksu! Tuoksu on samalla hienostunut ja moderni. Jasmiininkukkien ympärille rakentuva tuoksu saa pehmeyttä bourbon-vaniljasta. Lisäksi tuoksusta löytyy aavistus terävää rosépippuria sekä hentoja puun tuoksuja. Ei kuulosta kirjoitettuna tekstinä oikein miltään, tätä pitää kokeilla livenä – lupaan, että ihastut!

Sain testiin YSL.n Blouse tuoksun vuosi sitten. Nyt menossa on jo toinen pullo samaa tuoksua. Haluan, että kaapistani löytyy aina tällainen ”luottohajuvesi”, jota voi käyttää milloin vain ja jokaisessa tilanteessa. Kyseessä on ihanan sensuelli ja raikas kukkaistuoksu, joka sopii mielestäni varsinkin kevääseen ja kesään varsin hyvin!

Kyseessä ei ole perinteinen hento ruusutuoksu vaan poikkeuksellisen vahva ja naisellinen tuoksu. Uskon tuoksun jakavan mielipiteitä, mutta itse tykkään tämän tuoksun voimasta! Käytän tuoksua tosin enemmän iltapainotteisesti, sillä päivisin tykkään käyttää kevyempiä hajuvesiä. Tom Fordin Rose Prick kevään uutuustuoksussa yhdistyy kolmen erilaisen ruusulajikkeen aromit, jotka luovat yhdessä upean elegantin paletin.

Tässä kolme suosikkiani kevääseen. Onko mikään tuoksuista sinulle tuttu? Kuulisin mielellään myös teidän suosikkituoksuista! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Ellis 26.03.2020

  Kiitos, kun toteutit mun toivepostauksen 🙂 Toi Valentinon tuoksu vaikuttaa mielenkiintoiselta, sitä täytyy käydä tuoksuttelemassa, kun tää koronahulluus on ohi 🙂

  Mietin vielä sellaista, että olisi kiva tietää sun tän hetken top 5 vaatteet? (Voi olla siis mikä tahansa esim. hame, mekko, paita jne). Tämä olisi kiva joko postauksen tai videon muodossa 🙂

  Vastaa
 2. Ellis 26.03.2020

  Ainiin ja oma tämän hetken lempituoksu on Giorgio Armanin Si Fiori 🙂

  Vastaa