Kevään suosikkiasu

Korona-ahdistuksen väliin jotain muutakin sisältöä, eli kurkistus tulevan kevään muotiin. Vaikka tällä hetkellä ei erityisemmin tarvitsekaan asukokonaisuuksiaan miettiä, jaan nyt blogissa muutama viikko sitten otetut asukuvat. Minulla nimittäin oli päälläni yksi kevään trendisuosikeistani eli yksivärinen setti. Rakastan tällaisia yksivärisiä settejä, sillä ne ovat mielestäni samalla klassisen kauniita, mutta myös äärimmäisen trendikkäitä ja näyttäviä. Settien hyvä puoli on myös niiden monikäyttöisyys, sillä asun ylä- ja alaosan voi yhdistellä paitsi keskenään, mutta myös monien muidenkin vaatteiden kanssa luoden erilaisia asukokonaisuuksia.

Ilmojen ollessa vielä viileitä, yhdistin valkoisen asukokonaisuuden kanssa ruskean villakangastakin sekä siihen sopivat saappaat. Saappaat ovat itse asiassa uudehko ostos iltalialaiselta Paris Texas -merkiltä. Rakastan saappaiden väriä sekä krokokuosia. Saappaat ovat ehdottomasti yksi kevään trendikkäimmistä kengistä. Saappaita yhdistetään nyt kaikkien asujen kanssa. Varsinkin näin housujen kanssa polvimittaiset saappaat ovat äärimmäisen muodikkaat.

Photos: @coframee / edit by me

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Marja 24.03.2020

  On pitänyt jo pitkään kommentoida että kiva kun jatkoit blogia tai oikeastaan sivustoa. Ja instastoorit on sulla hauskoja. Ihailtavan rennosti osaat ottaa tämän tilanteen vakkei se helppoa ole varsinkaan yrittäjälle. Jatka samaan malliin, postaa muutakin kuin koronaa (niitä uutisia saa lukea muista kanavista ihan tarpeeks)

  Vastaa
 2. Ellis 24.03.2020

  Heippa!
  Tämä ei liity tähän postaukseen, mutta ajattelin kysyä, olisiko sun mahdollista tehdä postaus sun tämän hetkisistä lempihajuvesistä? Ja olisiko sun mahdollista tehdä erilaisia videoita esim. meikkivideoita? Olisi kiva saada luettavaa/katsottavaa tähän korona-aikaan ja saada ajatukset ihan muualle vähän kepeämpiin aiheisiin 🙂 Olet mun lempi bloggaaja ja aina niin tyylikäs 🙂 Olen katsellut telkkarista Tuttu tyylitaiturina -sarjaa ja asusi ohjelmassa ovat upeita, onnistut aina! Ja olet muutenkin tosi luonteva kameran edessä 🙂

  Vastaa