Pinkkiä ystävänpäivänä

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! <3

Perjantainen auringonpaiste ja ihanat ystävänpäiväviestit saavat ison hymyn huulilleni. Rakastan tällaisia merkkipäiviä, joilloin saa oikein luvan kanssa laitella ystäville ja läheisille sydämentäyteisiä viestejä ja kertoa kuinka tärkeitä he ovat. (Ihan kuin muina päivinä ei voisi näin tehdä!?) Näitä sanoja kun ei voi koskaan sanoa toisille liian usein. Eli muistattehan tekstareilla, puhelinsoitoilla ja halauksilla rakkaita ystäviänne tänään <3

Maailmalla ystävänpäivä, Valentine’s Day, on enemmän rakastavaisten romanttinen päivä ja tämä perinne on vuosien varrella rantautunut voimakkaasti myös meille Suomeen. Siispä ihanien ystävieni muistamisen lisäksi, olen suunnitellut pientä yllätystä myös miehelleni täksi illaksi (toivotaan, ettei hän lue tätä postausta ja ylläri menee pilalle!) Illan yksityiskohdat pysynee salaisuutena, mutta asuvalintani näette tästä postauksesta. Ystävänpäivänä jos joskus on valittava päälleen pinkkiä!

Mitä suunnitelmia teillä on ystävänpäivälle? 

Photos: Kristina Pendonen 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. AffiliateLabz 15.02.2020

    Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

    Vastaa