Kuuma, kuumempi, Bottega Veneta

Bottega Veneta on tämän hetken yksi kuumimmista merkeistä. Tämä uudistuksen kokenut italialainen luksusbrändi on noussut valtavaan suosioon muutaman viime vuoden aikana. Bottega Veneta on ottanut uuden suunnan, kiitos merkin luovan johtajan, Daniel Leen. Bottegan vaatteet ja asusteet eivät huuda “hetken huumaa”, vaan mallit ovat yksinkertaisia ja ajattomia. Yksinkertaisuus ei tosin tämän merkin kohdalla tarkoita tylsää, sillä Bottega Veneta on kaikkea muuta – merkki seisoo rohkean itsevarmuuden ja elegantin omaperäisyyden takana. Daniel Lee sanookin, että haluaa luoda vaatteita ja asusteita, jotka ovat ajankohtaisia vielä vuosienkin päästä.

Find here: 1. Gina Tricot / 2. Mango / 3. Topshop / 4. Public Desire / 5. Missguided / 6. Zara / 7. Missguided

Itse olen hurahtanut uudistuneeseen Bottega Venetaan täysin. Sekä merkin vaatteet että asusteet puhuttelevat kovasti. Rakastan Bottegan suunnittelun ajattomuutta ja hillittyä värimaailmaa. Suunnittelussa kiehtoo eniten se miten on samalla niin pelkistetty ja klassinen vaate voi samalla olla äärimmäisen trendikäs ja mielenkiintoinen.

Bottega Veneta ei kuitenkaan ole merkki halvimmasta päästä, joten kokosin tämän päivän postaukseen tuotteita nettikauppojen valikoimasta, joista löytyy Bottega Veneta henkeä, mutta edullisempaan hintaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *