Manolo Blahnik – Hangisi

Ostin ensimmäiset Manolo Blahnikin Hangisi korkokengät noin kolme vuotta sitten. Olen aina pitänyt kenkiä äärimmäisen kauniina, mutta silti emmin kenkien ostoa pitkän. Pidin Hangisi mallia nimittäin liian juhlavana – kiitos näyttävien starssikorujen ja satiinimateriaalin. Mietin tulisiko näin juhlaville kengille tarpeeksi käyttöä? Lopulta kenkien ostopäätös ei kuitenkaan ollut vaikea, kun pääsin niitä ensimmäistä kertaa sovittamaan. Kenkä istui jalkaani kuin hansikas! En ollut oikeasti koskaan kävellyt niin hyvin jalkaan istuvilla (korkeilla!) koroilla. En siis yksinkertaisesti voinut jättää näin kauniita ja samalla mukavia korkokenkiä kauppaan. Ja hyvä niin, sillä mustista Manoloistani on tullut ylivoimaisesti käytetyin korkokenkäparini. Hassua, mutta olen käyttänyt kenkiä eniten nimenomaan rennompien asukokonaisuuksien kanssa. Illalliselle Hangisi on täydellinen pari esimerkiksi farkkujen ja silkkipaidan parina, sillä se tuo kokonaisuuteen juuri kaivattua tyyliä, sähkettä ja juhlavuutta!

 Olen pitkään halunnut ostaa toisen Manolo Hangisi parini, sillä näin kauniita ja samalla äärimmäisen mukavia korkokenkiä tulee harvoin vastaan. Onneksi kyseessä on klassikkomalli, joka ei varmaan ole poistumassa Manolon valikoimasta vielä aikoihin. Olen miettinyt mikä Hangisin herkkuväreistä olisi seuraava valintani ja lopulta päädyin herkulliseen pinkkiin! Tämä sävy sopii ihanasti yhteen ja piristää mustavalkoista vaatekaappiani.

Minulta usein kysytään Hangisi-mallin laadusta ja kestävyydestä. Lyhyesti sanottuna laatu on loistava: kengän mukavuus on priimaa ja materiaali kestää käyttöä hyvin – ottaen huomioon, että kyseessä on korkokenkä, jonka ulko-osa on viskoosin- ja silkin sekoitetta. Mustat Manoloni ovat olleet minulla käytössä usein ja ne ovat edelleen hyvin kauniissa ja siistissä kunnossa. Jossain kohtaa kenkää saattaa olla pientä kulumaa (satiini materiaali on osunut johonkin), mutta tämän huomaa ainoastaan hyvin läheltä katsoessa. Toki musta väri on armollisempi pienille kulumille ja osumille, kuin esimerkiksi tämä pinkki. En ehkä suosittele käyttämään kenkiä kaatosateella tai loskasäässä, mutta muuten en arkailisi kenkien käyttöä ulkonakaan. En tiedä onko tämä ”sallittua”, mutta pienet liat kengistä olen aina pyyhkäissyt pois kosteuspyyhkeillä – toimii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Jonna 11.02.2020

  Aivan ihanat ??

  Vastaa
  • Metti 12.02.2020

   Kiitos – I love them too <3

   Vastaa
 2. […] hetkellä minulla ei ole mitään tiettyjä kenkiä tai laukkuja ostoslistalla. Ostin juuri uudet Manolot ihanassa kirkkaanpinkissä sävyssä sekä LV.n Multi Pochette Accessoires laukun. Bottega Veneta […]

  Vastaa