Helmikuun asuja vuosien varrelta

Tänään jaan teidän toiveestanne hieman helmikuun asukuvia vuosien varrelta. Pukisinko enää kyseisiä asukokonaisuuksia ylleni?

Helmikuu 2016

Vasemman puolisen kuvan alkuperäisessä postuksen tekstissä pohdiskelin sopiiko farkkuhame käytettäväksi talvella. Olisi pitänyt jos silloin ottaa tuo oma epäröiminen varoittavana esimerkkinä ja jättää suosiolla farkkuhame odottamaan lämpimämpiä säitä. Farkkuhame ja lumikinokset kun ei vaan sovi yhteen! Pakko myöntää, että tätä asua en enää pukisi päälleni. Farkkuhame kuuluu kesään. Olen myös yhdistänyt sen tässä niin ikään hyvin kesäiseen raitaneuleeseen – what was I thinking?

Oikealla puolestaan asu, jota voisin vielä käyttää. En tosin enää niin hirveästi fiilistele noita tekoturkiksia, mutta muuten ihan ok perusasu.

Helmikuu 2017

Oi että! Muistan kuinka superinnoissani olin vuonna 2017 korsettivöistä (vasemmalla yläpuolen kuva). Niitä tuli käytettyä paljon esimerkiksi jakkujen, takkien, paitojen – noh melkein minkä tahansa päällä. Tykkään edelleen näyttävistä vöistä, mutta tuota korsettivyötä en kyllä enää päälleni laittaisi.

Toinen vuoden 2017 kevään trendeistä oli näyttävät röyhelöt! Muistan, että minulla oli käytössä tuon kevään aikana monia erilaisia röyhelöpaitoja ja -mekkoja. Tuo sinivalkoraidallinen röyhelöpaita on ihan suloinen ja taitaa se vieläkin kaapissani roikkua. En tosin ole käyttänyt sitä moneen vuoteen…

Vasemmalla alapuolen kuvassa puolestaan varsinainen väripiristys talveen. Ihme ja kumma, mutta olen valinnut päälleni pinkin neuleen. Olen aina tykännyt väreistä, mutta silti harvemmin niitä tulee käytettyä, varsinkaan talvisin. Tykkään kuitenkin räikeän pinkin ja farkun yhdistelmästä – jotenkin ihanan raikas! Sanokaa hulluksi, mutta jotenkin nuo megaisot strassikorvakorut sopivat myös tähän lookiin.

Helmikuu 2018

Vuoden 2018 helmikuulta ei ole kovin montaa perusasua, sillä vietimme reilut kaksi viikkoa Thaimaassa tuona keväänä. Rantakuvien joukosta löytyi kuitenkin muutamat arkiasukuvat, jotka on otettu loman jälkeen.

Koen kevään joka vuosi valtavan inspiroivaksi ajaksi pukeutumisen suhteen. On ihanaa kun voi pitkän talven jälkeen aloittaa pukeutumaan jo hieman keväisemmin. Vuonna 2018 muistan rakastuneeni muun muassa vyölaukkuihin, kissamaisiin aurinkolaseihin ja valkoisiin kenkiin. Rakkauteni näihin asioihin ei ole vuosien saatossa lopahtanut. Pukisin edelleen kaikki kuvien asut tismalleen tuollaisina päälleni.

Helmikuu 2019

Viime vuoden helmikuussa oli lunta – ja paljon! Lumen ansioista muistan myös viime vuonna tuskailleeni erityisen paljon asukuvien ottamisen kanssa. Mikään lokaatio ei erityisemmin inspiroinut tai näyttänyt siinä tuulessa ja tuiskussa hyvältä. Omasta mielestäni kun kauniilla lokaatiolla on valtavan iso vaikutus siihen miltä asu näyttää. Mutta itse asuista: käyttäisin jokaista mielelläni tänäkin vuonna. Viime vuoden kuvista on jo huomattavissa tykästymiseni eri ruskeiden sävyyn, joka ei ole hiipumassa tänäkään vuonna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. AffiliateLabz 19.02.2020

  Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

  Vastaa
 2. Paula 20.02.2020

  Hei Metti! Nautin blogisi kauniista ja laadukkaista kuvista.
  Tämä postaus kuitenkin pysäytti jälleen miettimään hankintoja. Kolmen vuoden takaiset trendituotteet, kuten tuo korsettivyö tai röydelöpaita, ovat nyt auttamatta poissa muodista eivätkä ne eivät enää miellytä silmää. Vaikka trendiostosta tulisikin käytettyä paljon ostovuonna niin se ei ole millään tasolla kestävää kuluttamista vaan hukkaan heitettyjä materiaaleja ja työvoimaa. Tämä ajatus aiheuttaa minulle välillä huonovointisuutta. En tiedä mitä itse ajattelet aiheesta, ehkäpä se voisikin olla mielenkiintoinen postauksen aihe? Ovatko trendit kivaa tyylillä leikittelyä vai maapalloa ennätysvauhtia kuluttavaa roskaa? Onko yksilöllä oikeus käyttää omaa rahaansa kuten haluaa vai onko meillä vastuu omasta kulutuskäyttäytymisestämme?
  Tiedän, että pukeudut myös paljon ajattomiin asuihin, joita tässäkin postauksessa näkyi. Pohdintani kiinnittyi nyt vain trendituotteisiin.

  Vastaa