Pikakatsaus kevään 2020 muotiin – q&a

Miltä näyttää kevään 2020 muoti? Minkälainen pukeutuminen ja tyylit inspiroivat minua juuri nyt? Mikä on inhokkitrendini? Tässä postauksessa kurkataan kevään 2020 muotiin!  Olen tehnyt postauksen q&a -periaatteella, pohjautuen teiltä tulleisiin kysymyksiin.

Minkälainen pukeutuminen inspiroi sinua juuri nyt? 

Tällä hetkellä perusvaatekappaleisiin nojautuva pukeutuminen inspiroi erityisesti. En ole koskaan kokenut tavallisen t-paidan ja bleiserin yhdistelmää niin mielenkiintoiseksi ja muodikkaaksi kuin juuri nyt.

Mitkä ovat kevään 2020 isoimmat trendit? 

Tulevana keväänä on paljon upeita trendejä. Monet jo viime vuosina olleista trendeistä jatkaa edelleen voimakkaina, kuten esimerkiksi puvut ja bleiserit, eri ruskean sävyt, yksivärisyys, nahka sekä sirot silkkimekot ja -hameet. Tänä keväänä näiden rinnalle nousevat vahvasti muun muassa  bralette-trendi, 90-luvun inspiroimat tuubitoppimaiset yläosat, röyhelöt & kerroksellisuus sekä mikroshortsit. Kevään väripaletti on laaja, aina vaaleista luonnonväreistä, hempeisiin pastellisävyihin, näyttäviin sinisiin ja tummanpuhuviin ruskeisiin.

Suosikkitrendi tulevalle keväälle?

Yksivärisyys. Yksivärinen asukokonaisuus on mielestäni elegantin hillitty mutta näyttävä!

Inhokkitrendi tulevalle keväälle?

Neonvärit. Kevään muotilavoilta oli huomattavissa neonvärien nousu. Itse en kuitenkaan ole oikein koskaan välittänyt neonväreistä.

Tämän hetken kenkä- tai laukkuhaaveet?

Tällä hetkellä minulla ei ole mitään tiettyjä kenkiä tai laukkuja ostoslistalla. Ostin juuri uudet Manolot ihanassa kirkkaanpinkissä sävyssä sekä LV.n Multi Pochette Accessoires laukun. Bottega Veneta merkkinä kiinnostaa tällä hetkellä eniten. Tykkään valtavasti heidän klassisesta, mutta samalla äärimmäisen muodikkaasta, suunnittelustaan. Kaikki Bottegan laukut ja kengät ovat aivan ihania ja voisin kotiuttaa niistä vaikka kaikki! 

Mitä vaatetta / asustetta ihailet muiden päällä, mutta et itse käytä?

Tykkään sporttisuuden yhdistämisestä tyylikkäämmän pukeutumisen kanssa. Ihailen aina ihmisiä, jotka rohkeasti yhdistelevät esimerkiksi collegehousut bleiserin kanssa tai heittävät rennon lippiksen piristämään klassista asua!  

Esimerkki keväisestä ja muodikkaasta asusta arkeen? …juhlaan? …työpaikalle? 

Arkeen: Suoralahkeiset farkut, valkoinen t-paita ja iso bleiseri. Malliltaan isohkon bleiserin kanssa voi halutessaan yhdistää vyön, joka on jo itsessään trendikäs asustevalinta tulevana keväänä. Jalkaan sujauttaisin matalakorolliset nilkkurit, jotka säiden lämmetessä voi vaihtaa narusandaaleihin.

Juhlaan: Liehuvat housut yhdistettynä samansävyiseen yläosaan (yksivärisyys). Klassisten suorien housujen kanssa yläosan kanssa mahdollisuudet ovat monet – voi valita malliltaan runsaan ja näyttävänkin yläosan (esimerkiksi paljonröyhelöitä tai muuta volyymia) tai yksinkertaisemman yläosan luoden elegantin ja minimalistisen asukokonaisuuden.

Työpaikalle: Suoralahkeiset nahkahousut (muista mustan lisäksi muutkin trendikkäät sävyt nahassa!) yhdistettynä kauluspaitaan. Trendivinkki: Kauluspaidan päälle voi halutessaan yhdistää kevään supermuodikkaan liivin tai leikittelevän bralette-topin.

Pictures: Kristina Pendonen (@coframee) / edit by me

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. […] olen yhdistellyt Bottegan laukkua asuissani: Look 1, Look 2, Look […]

    Vastaa