1 vaate, 3 asua – Farkut

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Kyselin teiltä muutama päivä sitten ig-storyn puolella, mistä aiheista te toivoisistte minun kirjoittavan blogissani. Ehdotuksia tuli yhteensä viiden (!) A4.sen verran, joten nyt minulla riittää kirjoitettavaa pitkäksi aikaa. Kiitos valtavasti kaikille!

Todella monet teistä toivoivat monipuolisia muotisisältöjä. Varsinkin asuinspiraatiota, vaatekaapin kulmakiviä sekä vaatteiden monipuolisuutta käsitteleviä postauksia. Monet toivoivat erilaisia vaatehaasteita sekä postauksia, joissa esiteltäisiin sama vaate usealla eri tavalla puettuna. Siispä ryhdyinkin heti tuumasta toimeen aloittamalla uuden videopostaussarjan ”1 vaate, 3 asua”. Ajattelin, että videoiden muodossa on helpompi ja hauskempi näyttää, miten samaa vaatetta voi käyttää monella eri tavalla. Tässä ”1 vaate, 3 asua” -videosarjassa pyrin luomaan aina kolmeen eri tilanteeseen sopivat asukokonaisuudet: yksi asukokonaisuus töihin, yksi ulosmenoa varten ja yksi vapaa-ajalle. Ensimmäisellä videolla stailaan samat farkut kolmella eri tavalla. Videon pääsette näkemään tästä ja videossa näkyvät asujen tiedot puolestaan tästä postauksen alta.

Work look

Hugo Boss Blazer (*similar here) / Ellos Top / Toteme Jeans / Hermes Bag / &Other Stories Hoops (*shop here) / Paris Texas Boots (shop here)

Going out look

Arket Top (*shop here) / Mango & H&M Jewellery (*shop here) / Toteme Jeans / Vanina Bag / Christian Louboutin Heels

Zara Blazer (*similar here) / H&M Hoodie (*shop here) / Toteme Jeans / Louis Vuitton Bag / Saint Laurent Sunglasses (*similar here) / Adidas Sneakers (*similar here)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Heli 21.02.2020

    Ihana – kiitos – tämä oli aivan mahtava! Toteutus toimi.

    Vastaa
  2. AffiliateLabz 22.02.2020

    Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

    Vastaa