Natalina Jewellery

*Kaupallinen yhteistyö Natalina Jewellery

Yksityiskohdat tekevät suuren vaikutuksen. Siksi asusteet ja erilaiset korut näyttelevät merkittävää roolia jokapäiväisessä tyylissäni. Oli asuni sitten rennon arkinen tai tyylikkään juhlava, koruilla saan luotua haluamani tunnelman asukokonaisuuteen. Koruilla on myös ihana leikitellä ja luoda kontrasteja. Korut todella ovat asia, joka viimeistelee upean tyylin. Olenkin äärimmäisen iloinen, että pääsen yhteistyön merkeissä tutustuttamaan teidät uuteen suomalaiseen korumerkkiin nimeltä Natalina Jewellery. Merkin takana on kaksi upeaa naista, joiden jaettu intohimo ja ammattitaito jalokiviin ja muotoiluun johtivat ystävykset perustamaan oman korumerkin. Naiset halusivat tehdä sellaisia koruja, joita itse kaipailivat markkinoille – värikkäitä, kauniita ja aitoja koruja, mutta kuitenkin kohtuulliseen hintaan. Naiset ovatkin onnistuneet suunnittelemaan vastustelemattoman upeita ja moniin erilaisiin tyyleihin sopivia lumoavia koruja.

Natalina Jewelleryltä löytyy useita korusarjoja – Candy, Fire, Joy ja Ice Fantacy. Korusarjat Candy ja Joy hehkuvat rohkeita värejä ja leikkisiä väriyhdistelmiä. Ice Fantacy puolestaan sopii yksinkertaisen kauniista ja siroista koruista pitäville. Fire -sarja saa nimensä korusarjan jokaisessa korussa esiintyvästä keltaisesta safiirista. Hohtavan kullan ja keltaisen safiirin sävy ovat äärimmäisen kaunis ja elegantti yhdistelmä. Näiden korusarjojen lisäksi naiset ovat luoneet nyt tulevaan juhlakauteen tuoreen Festive-sarjan, jonka koruja yhdistävät mustat upeat onyx ja spinelli-jalokivet. Ruusukullan, säihkyvien topaasien sekä syvänmustan jalokiven yhdistelmä on kerrassaan tyrmäävä.

Festive Earrings

Festive Necklace

Festive Bracelet

Festive ring

 Tumma smokey-eye, musta vaatetus sekä näyttävät korut ovat talven go-to juhlatyylini, missä viihdyn parhaiten vuodesta toiseen. Haluan antaa korujen säihkyä pääosassa asukokonaisuuksissani, varsinkin silloin, kun asuni on yksinkertainen. Nämä Natalina Jewelleryn korkealaatuiset ja kerrassaan upeat korut tuovat tyyliin juuri kaivattua upeutta ja säihkettä! Korkeakauluksisen sifonkipaidan parina isot korvakorut ovat ehdoton suosikkivalintani, kun taas näyttävä kaulakoru on täydellinen pari olkaimettoman yläosan kanssa.

Tumman Festive -sarjan ohella Natalina Jewelleryn safiiri korut ovat suosikkejani. Kuten tiedätte, rakastan kultaisia koruja ja jotenkin tuo kaunis kulta yhdistettynä keltaiseen jalokiveen on mielestäni ihana yhdistelmä. Korvissani roikkuvat Fire rengaskorvakorut ovat muodoltaan klassiset, mutta korvakorun alaosaan kiinnitetyt jalokivet lisäävät mielenkiintoa. Pukisin nämä korvakorut niin arkeen kuin juhlaan, sillä koruissa yhdistyy upealla tavalla sirous sekä näyttävyys. Hento Fire bracelet on myöskin todella kaunis joko ihan yksinään tai esimerkiksi yhdistettynä muiden käsikorujen tai rannekellon kanssa. Muotoilu on sievä ja ajaton. Viimeisimpänä suosikkinani merkin upea Candy ring, josta on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja.

Kaunis koru on äärimmäisen ihana ja ajaton lahja itselleen tai läheiselleen. Korulahjan kautta kerrot lahjan saajalle, että hän on sinulle arvokas ja tärkeä. Minulle mieheltäni sekä esimerkiksi äidiltäni saamani korut muistuttavat minua aina lahjan antajasta ja tätä kautta rakkaat ihmiset ovat lähellä ja mielessä päivittäin korua käyttäessään.

Kaikki Natalina Jewelleryn korut suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan sekä Suomessa että Bangkokissa. Jokainen koru on tehdään yksilöllisesti asiakkaalle. Koruja on myös mahdollista räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi tiettyjen korujen metalliosia sekä jalokivien värejä voidaan muokata paremmin asiakkaan omia mieltymyksiä vastaaviksi. Kannattaa käydä tutustumassa paremmin Natalina Jewelleryn valikoimaan, jossa esillä on heidän kaikki upeat korunsa.

Photos: Niki Strbian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Stiina 11.11.2019

    Aivan häikäisevän upeita kuvia! Kuvakulmat, valot, varjot, korujen säihkyminen…kokonaisuus on ihan kymppi plus! Kun näin kuvaajan niin en enää ollut hämmästynyt, pitihän se arvata että Niki oli näiden takana 🙂

    Vastaa