Isänpäivä

Tulin juuri kaupungilta hoitamasta muutamia asioita liittyen ylihuomiseen isänpäivään Tällaiset merkkipäivät ovat perheellemme tärkeitä ja sen vuoksi haluan aina miettiä tapoja, joilla tekisin päivästä edes hieman tavallisesta arjesta poikkeavan perheemme miehille. Lahjat ovat toki mukava tapa huomioida ja muistaa lähimmäisiään, mutta viime vuosina yhdessä tekeminen ja yhteinen ajanvietto ovat nostaneet päätään enenevissä määrin. Ehkä syynä kiireiset ruuhkavuodet, joiden vuoksi lähemmäisiään ei kerkeä näkemään niin usein kuin haluaisi. Välillä tuntuu, että kaikki aika ja energia menee omiin töihin sekä perhe-elämän pyörittämiseen. Tuntuu, ettei aikaa välillä ole millekään ylimääräiselle! Siksi mielestäni on äärimmäisen tärkeää tehdä (ainakin) muutamista vuodessa vietettävistä merkkipäivistä jollain tavalla spesiaaleja rakkaimmilleen!

Tänään dagiksessa järjestettiin farsdag frukost, jonne mieheni osallistui. Kotiin hän saapui kaksi suloista avaimemperää ja onnittelukorttia rikkaampana <3 En tiedä mitään suloisempaa, kun lasten itsetehdyt lahjat. Ja se fiilis, kun lapset itse ovat niin innoissaan ja ylpeitä omista tekeleistään – parasta <3 Ostin tänään kotiin vielä hieman askartelutarvikkeita, jotta lapset saavat tehdä sekä isälleni että isäpuolelleni onnittelutkortit. Isovanhemmat ovat äärimmäisen suuri tuki ja voimavara jaksamiseen ruuhkavuosissa ja elämässä yleensäkin. Heidän ainainen apu ja tuki kaikissa asioissa, tekevät elämästämme paitsi miellyttävämpää ja ihanampaa, myöskin paljon helpompaa. Kiitos kun olette ja autatte. Sunnuntaina juhlitaan isejä ympäri Suomen! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Essiii 11.11.2019

    Mistä nuo housut ovat? 🙂

    Vastaa