Cailap-suosikkini + arvonta

*Kaupallinen yhteistyö: Cailap

Loppuvuosi lähenee ja sitä myötä tulevat myös loppuvuoden erilaiset juhlat. Monilla kalenterit alkavat täyttyä jo muun muassa pikkujoulumenoista. Ehkä päässä pyöriikin kysymys; mitä päälle? Erilaisten asuvalintojen sijaan, tällä kertaa keskitytäänkin  miten asustaa pikkujouluasu erilaisilla koruilla ja hiuskoruilla.

Olen tämän syksyn aika päässyt tekemään yhteistyötä suomalaisen Cailap -merkin kanssa, jonka laajaan valikoimaan kuuluu kaikkia kauneuden tuotteita aina koruista aurinkolaseihin ja hiustarvikkeista kauneusvälineisiin. Yhteistyön tiimoilta pääsin valitsemaan Cailapin syksyn 2019 koru- ja hiuskoruvalikoimasta omat suosikkini. Aikaisemmin tänä syksynä tekemässäni yhteistyöpostauksessa pääsittekin jo hieman tutustumaan näihin suosikkituotteisiini, mutta silloin korut esiintyivät osana arkisempia asukokonaisuuksia. Nyt puolestaan on aika katsoa juhlakuteen ja miettiä miten yhdistellä koruja juhlavampien lookien kanssa. Cailapin kauniita koruja yhdistääkin tyylikkyys, ajattomuus ja monikäyttöisyys.

Moniketjuinen kaulakoru

Kulta on ehdottomasti oma suosikkini mitä tulee koruihin. Lämmin kulta sopii mielestäni äärimmäisen hyvin juuri tähän vuodenaikaan. Itse suosin pikkujoulupukeutumisessa yleensä tummia vaatteita, joten hohtava kulta pomppaa tummasta taustasta paremmin esille. Yläpuolen kuvassa näkyvä moniketjuinen riipus on ihana valinta niin mekkojen kuin erilaisten paitojen kanssa. Riipus on samalla hento, mutta näyttävä. Saat aikaan mielenkiintoisen yhdistelmän jos laitat moniketjuisen kaulakorun esimerkiksi poolopaidan päälle.

Vaaleanpunainen solmupanta

Viininpunainen solmupanta

Hiuspannat ovat olleet tämän syksyn megatrendi. Varsinkin samettiset hiuspannat ovat äärimmäisen kauniita, mutta myös käytännöllisiä. Sametti pitää liukuvat hiukset helposti paikoillaan. Vaaleanpunainen on yksi tulevan juhlakauden väri-yllättäjä, kun taas viininpunainen on tyylikkään klassinen valinta. Itse rakastan molempia ja olen käyttänyt valtavasti näitä hiuspantoja sekä arki- että juhlamenoissa.

Tortoise-kuosiset riipuskorvakorut

Pehmoiset ruskean sävyt yhdistettynä kultaan – täydellistä. Mielenkiintoisen tortoise-kuosin ansiosta näiden korvakorujen kanssa ei tarvitse paljoa muita koruja asukokonaisuuteen. Joskus juhlavampaa lookia rakentaessa saattaa ajatella, että koruja pitäisi olla valtavasti. Tosi asiassa korut pääsevät paremmin esille mitä vähemmän niitä asukokonaisuudessa on. Jos siis haluat huomion korvakoruihisi, jätä muu asustaminen minimiin. Tällöin voit leikitellä puolestaan halutessasi enemmän vaikka meikeillä!

Paksut korvarenkaat

Moniketjuinen kaulakoru

Samettinen musta hiuspanta

Hiuspinnit

Jos ihastuit useampaan tuotteeseen kannattaa kurkata Cailapin sivuille, josta löytyy kaksi ihanaa tuotepakettia. Toiseen tuotepakettiin on koottu kaikki hiussuosikkini ja toisesta puolestaan löytyy kaikki korusuosikkini.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa jompi kumpi näistä Cailapin tuotepaketeista. Arvon yhden voittajan täällä blogissa ja toisen instagrammissani @mettiforssell. Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen kumman tuotepaketeista (hiuspaketin) vai (korupaketin) haluaisit voittaa. Arvon molempia paketteja yhden. Jos haluat käydä tuplaamassa voitonmahdollisuutesi, kannattaa myös käydä instagrammissa osallistumassa ja kommentoimassa Cailap yhteistyökuvan yhteyteen. Arvonta päättyy sunnuntaina 17.11 klo 20. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. 

Onnea arvontaan!

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

156 kommenttia

  1. Iida 18.11.2019

    Hiuspaketti

    Vastaa
  2. Roosa 20.11.2019

    Korupaketti miellyttäisi!

    Vastaa