Vaatteen helppous viehättää

Kuten otsikkokin sen kertoo, tämän vaatteen helppous ja mukavuus todella viehättää. Neulemekot ovat olleet yksiä alkusyksyn suosikkivaatteitani. Mikä siinä onkaan, että aina näin syksyn alkamisen myötä huomaan haluavani pukeutua taas entistä mukavammin? Mukavuus minulle tarkoittaa pehmeyttä niin sävyissä kuin materiaaleissa.

Vaikka tämän postauksen beige neulemekko ei olekaan kanavissani paljoa näkynyt, olen sitä tosiasiassa kuitenkin valtavasti käyttänyt. Kyseessä on juuri sellainen mekko, jonka voi kirjaimellisesti vain heittää päälleen, kun ei jaksa päivän asuaan sen kummemmin suunnitella. Mekko sopii tilanteeseen jos toiseen sekä on muokattavissa moniin eri tyyleihin sopivaksi. Nahkatakin ja lenkkareiden parina aika casual look, mutta korkojen ja pikkulaukun kanssa menee iltamenoihinkin. Mekon solmittava vyö on mielenkiintoinen yksityiskohta muuten yksinkertaisessa neulemekossa. Tänä(kin) syksynä ruskean eri sävyt viehättävät – erityisesti vaalea beige.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.