SYYSTRENDIT 2019: NAHKA

Find here: Green Shirt* / Green Skirt* / Burgundy Dress / Brown Boots / Black Shirt / Beige Skirt / Camel Dress / Black Bag / Black Coat

Nahka on yksi syksyn 2019 isoimpia trendejä. Nahkaa näkyy nyt valtavasti joka puolella – takeissa, mekoissa, hameissa, housuissa sekä erilaisissa asusteissa. Nahka on mielenkiintoinen materiaali – samalla niin ihanan minimalistinen, mutta kuitenkin näyttävä ja rohkea. Nahkaan voi pukeutua päästä varpaisiin, mutta vähempikin riittää. Itse tykkään esimerkiksi yhdistää nahkahameen kanssa neuleen tai nahkapaidan kanssa trendikkäät löysät puvunhousut. Mustan nahan ohella näkyy paljon myös muita värivaihtoehtoja, varsinkin kaikki erilaiset ruskeansävyt ovat todella in!

Myös itse olen etsinyt syysvaatekaappiini nahkavaatteita. Monissa blogipostauksissani näkyneet klassiset, skinnymalliset nahkahousut ovat palvelleet minua hyvin, mutta nyt etsinnässä olisi vielä jotain aavistuksen trendikkäämpää. Erilaiset nahkamekot ja -hameet kiinnostavat. Nanushka -merkin vegaanisnahkavaatteet ovat mielestäni erityisen ihania (mm. kollaasin beige hame & kamelin värinen mekko) ihanine yksityiskohtineen. Myöskin musta nahkainen trenssitakki on kovassa etsinnässä. Mikäli et ole valmis nahkatrendiin isoja summia investoimaan, löytyy ketjuliikkeistä, kuten esimerkiksi Zarasta, paljon nahkatuotteita tällä hetkellä. Tuo kollaasin musta puhvihihainen paita (dream!) on esimerkiksi Zaran ja se näyttää aivan ihanalta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *