Mukana Huvila & Huussi -ohjelmassa keväällä 2020

Huh! En oikein tiedä edes miten aloittaisin tämän postauksen. Olen joutunut koko kesän pitämään isoa juttua kaikilta salassa, vaikka oman perheen kesken ollemmekin fiilistelleet asiaa jo muutaman kuukauden ajan IHAN JOKAINEN PÄIVÄ. Mutta nyt saan vihdoin paljastaa, että olemme Miklun kanssa mukana tulevalla Huvila & Huussi -tuotantokaudella. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!! 😀

Olemme jo pitkään halunneet remontoida meidän landepaikan. Minun täytyy myöntää, että en koskaan ole ollut erityisesti ”mökki-ihminen”, mutta niin vain vuosien varrella ja elämäntilanteen muuttuessa minustakin on kuoriutunut yksi. Vaikka rakastankin kaupungin vilinää ja vilskettä (enkä haluaisi asua missään muualla), olemme huomanneet kaipaavamme kiireisen elämämme vastapainoksi mökin tuomaa rauhaa. Asumme Helsingissä kerrostalossa, joten mökin rauha, luonnonläheisyys ja kaikin puolin rentouttavaa ympäristö houkuttelevat meidät aina ajoittain pois kaupungista. On parasta päästä luonnonhelmaan liikkumaan ja nauttimaan hiljaisuudesta. Lapsemme viihtyvät myös äärimmäisen hyvin mökillä, mikä oli itse asiassa yksi isoimmista syistä, miksi remonttihaaveet alkoivat meissä herätä. Landella on lapsille niin paljon kivaa erilaista puuhaa ja voimme siellä nauttia asioista, joita meillä ei kaupungissa ole. Landepaikkamme on vielä niin hyvän matkan päässä Helsingistä, että kaupungin sykkeestä pääsee melko nopeasti mökille rentoutumaan, vaikka vain yhdeksikin yöksi.

Vaikka mökkiremontti on ollut haaveissa pitkään, ei meillä kuitenkaan tässä elämäntilanteessa olisi ollut yksinkertaisesti aikaa lähteä remonttia itsenäisesti toteuttamaan. Olen päässyt läheltä seuraamaan ystäväpiirissämme monien talonrakennusprojekteja sekä laajempia remontteja ja nähnyt kuinka pitkiä, aikaa vieviä ja valtavasti muitakin resursseja vaativia projekteja ne yleisesti ovat. Nostan suuresti hattua kaikille, jotka tällaisia projekteja vievät kunnialla maaliin, mutta tiedän, että tällä hetkellä meidän rahkeet eivät olisi siihen riittäneet.

Siispä olimmekin äärimmäisen onnellisia ja kiitollisia, kun saimme mahdollisuuden osallistua Huvila & Huussi ohjelmaan. Ohjelma, joka toimii avaimet käteen periaatteella ja remonttiaika on vain muutamia viikkoja (uskomatonta!!!). Olen itse sarjan suuri fani ja olen innolla katsonut viime kausien jaksoja ja ihastellut uskomattomia muutoksia. Sarjan suunnittelijat ja rakentajat ovat mielettömän taitavia ammattilaisia. En voi valitettavasti vielä paljastaa mitään, mitä meidän landella tehtiin tai mihin alueeseen remontissa keskityttiin. Sen tulette näkemään halutessanne ensi keväänä, kun ohjelma tulee ulos tv.stä. Tulen muistuttelemaan asiasta vielä lähempänä julkaisua ja teen myös blogiin tarkempia postauksia ohjelmaan ja remonttiin liittyen vielä ensi keväänä, kun kaikki on julkista remontin osalta. Kiitos muuten kaikille valtavasti viesteistä instagrammin puolella. Ilmeisesti sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy myös kaltaisiani Huvila & Huussi faneja. Kiitos teille teidän tsempistä <3

Koska loppuviikko meni ohjelman kuvauksissa ja muissa kiireissä, minulla on tänään työsunnuntai. Tosin en valita, sillä rakastan tehdä töitä koneella sateen ropistessa ikkunoihin lämmin kahvikuppi vierelläni. Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Taija 15.09.2019

  H&H on niin niin hyvä ohjelma!! Siinä tehdään aina niin uskomattoman hyvää jälkeä ? Pakko katsoa teidän jakso sitten kun se tulee telkkarista ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.09.2019

   Kiva! Joo H&H on ihan paras ohjelma ja kaikki ohjelman tekijät täyttä kultaa 🙂

   Vastaa
 2. Jade 16.09.2019

  Wau ihan mahtavaa ?Täällä yksi ohjelman fani ja myös teidän perheen fani?
  Odotan jaksoa jo malttamattomana?

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.09.2019

   Oi ihana olet, kiitos paljon <3 Sama täällä – en millään jaksaisi odottaa ensi kevääseen, että ohjelma tulee ulos 🙂

   Vastaa
 3. Emma 16.09.2019

  Jess!! Ihan mahtavaa, että olette kyseisessä ohjelmassa mukana ensi kaudella? Olemme siskoni kanssa todellisia Huvila&Huussi faneja ja seuraamme myös teitä molempia Miklun kanssa Instan puolella, joten tämä on ihan huippua! Teidän landepaikka tulee olemaan upea, kun H&H ammattilaiset tekee niin hyvää jälkeä? En malta odottaa!

  Vastaa
 4. Tuula Kuljunlahti 25.05.2020

  Kaikki on niin kauniisti laitettu .Voi kun pääsisi mukaan tuohon projektiin, omistan mökin ja rakastan sitä mutta siellä olisi paljon karjattavaa ja remontoitava. Yksin asujana ja naisena en paljon pysty asialle mitään tekemään. Miten pääsisi tuohon projektiin mukaan haluaisin niin kovasti että mökkini saisi hyvän remontoijan.

  Vastaa