Ruutukuosin huumaa

Ruutukuosi on ollut pitkään muodissa. Siitä on muodostunut klassikkokuosi, joka toimii kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Ruutuvalikoima on tänäkin syksynä valtava. Klassisen mustavalkoisen lisäksi monivärisiä ruutukuoseja näkyy paljon. Oma suosikkini on ruskeansävyinen ruutukuosi, johon voi myös halutessaan yhdistää värikkäämpiä vaatekappaleita. Esimerkiksi sininen tai vihreä neule näyttäisi kauniilta ruskeiden ruutuhousujen tai -hameen kanssa.

Tällä kertaa rakensin asukokonaisuuden kuitenkin harmonisempaan värimaailmaan nojautuen, kun yhdistin vaaleanruskean tekonahkamekon näyttävän ruutukuosisen villakangastakin kanssa. Rakastan juuri tuota takin näyttävää ja paksua ruutukuviointia, joka tekee siitä jokseenkin statement-vaatteen. Jalassa viime vuoden &other stories liikkeestä ostetut mokkabootsit, jotka edelleen saapastrendin jyllätessä sopivat syysasuihin kuin nenä päähän.

Mitä mieltä te olette paksuruutuisesta statement-takistani? Yay or Nay?

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Lailai 24.09.2019

  Kerrassaan ihanan hurmaava takki, joka sopii ainakin sinulle❣️
  Nappi asukokonaisuus❣️

  Vastaa
 2. Heli 24.09.2019

  Mahtavat kiitokset! Takki on ihanan erilainen ja kuitenkin siinä on tavanomainen kuosi. Sopii!

  Vastaa