Parhaimmat peitevoiteet

Aamunaamani pelastaja – peitevoide! Peitevoiteella saadaan helposti ja nopeasti peitettyä ihon pieniä virheitä tai ei-toivottuja sävyjä, kuten esimerkiksi tummat silmänaluset tai punoitus kasvoilla. Peitevoide levitetään meikkivoiteen jälkeen halutuille (peittoa kaipaaville) kasvojen alueille, kuten esimerkiksi silmien alle, hymyjuonteisiin, leualle, näppylöiden päälle tai nenänvarteen. Peitevoiteen sävyä valitessa kannattaa pitää mielessä nyrkkisääntö – valitse peitevoiteen sävyksi omaa meikkivoidettasi yhden asteen vaaleampi sävy. Peitevoide levitetään kasvoille meikkivoiteen jälkeen. Itse tykkään taputella peitevoiteen kasvoille sormin, mutta levityksen voi toki tehdä myös sivellintä käyttäen.

Tässä postauksessa esittelen teille kolme suosikki peitevoidettani. Mikäli sinulla on hakusessa uusi peitevoide, kannattaa kurkata postauksen täsmävinkit!

Tämä YSL.n peitevoide on ollut minulla käytössä jo vuosia (minulla sävy B 30- Almond). Tuotteessa parasta on sen äärimmäisen pehmoinen ja hyvin levittyvä koostumus sekä laaja sävyvalikoima, josta varmasti löytyy jokaiseen ihonsävyyn loistavasti sopiva sävy. Levitän tätä peitevoidetta aina kasvoilleni sormin, sillä öljytön ja voidemainen tuote reagoin sormien lämmön kanssa erinomaisesti tehden peitevoiteesta entistä helpomman levittää. Tämä YSL.n tuote on itse asiassa meikkivoide, mutta koska se antaa kestävää, mattapintaista peittävyyttä, soveltuu se omassa käytössäni parhaiten peitevoiteeksi. Jos olet peitevoiteeseen halukas hieman enemmän panostamaan, voin lämpimästi suositella tätä YSL.n tuotetta!

Absolutionin luonnonkosmetiikkaan pääsin tutustumaan viime kesänä kun tein yhteistyötä ihanan suomalaisen Jolien kanssa, jonka valikoimaan kuuluu laadukasta ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Absolution on ranskalainen hoitolasarja, joka sopii sekä naisille että miehille. Itse rakastuin merkin monien ihonhoitotuotteiden lisäksi heidän peitevoiteeseensa. Kyseessä on monikäyttöinen peitevoide, jolla peitetään niin tummat silmänaluset kuin näpyt ja punoituksen. Tuotteessa on hyvin levittyvä nestemäinen koostumus, joka peittää tehokkaasti. Tuote on luonnonkosmetiikkaa ja sopii kaikille ihotyypeille.

Jos etsit puolestaan hyvää edullista peitevoidetta, voisin suositella tätä Max Factorin Radiant Lift peitevoidetta. Peitevoide peittää, mutta pitkäkestoisuudessa jää aavistuksen jälkeen. Tuotetta tosin voi helposti lisäillä tarpeen mukaan päivän mittaan. Tämä kirkastava peitevoide sisältää C- ja E-vitamiinia!

Löytyykö sinulta suosikki peitevoiteita? Kuulisin mielelläni lisää vinkkejä hyvistä, pintakuivalle iholle sopivista tuotteista!

Ps. Kirjoitin muutama viikko sitten suosikkimeikkivoiteistani. Jos hakusessa on uusi meikkivoide syksyyn, kurkista tämä postaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.