VAALEIDEN SÄVYJEN HARMONIA

Luonnonvalkoinen ja vitivalkoinen, toimimaton liitto vai mielenkiintoinen yhdistelmä? Kyseistä trendiä on näkynyt valtavasti kuluneen kesän aikana. Olen aina tykännyt harmonisista värisävyistä asukokonaisuuksissa, joten eri valkoisten  yhdistelmä on mieleeni. Pilkullinen hame röyhelöineen on tyttömäinen vaatekappale, jonka pariksi klassinen ja yksinkertaisempi kauluspaita sopii hyvin. Koska eletään vielä loppukesää (elokuu on vielä kesäkuukausi, who`s with me?!), kädessä kesäinen olkilaukku ja jalassa narusandaalit.

 

 

 

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Tessa 15.08.2019

  Hei! Kaunis ja tyylikäs paitapusero. Mikä malli mahtaa olla kyseessä Gantin paitapuseroista? Boyfriend?

  Vastaa
 2. Helen 16.08.2019

  Ilman muuta elokuu on vielä kesää!
  Kiva asu, tyttömäinen hame sopii sulle ja tosi kiva tuo korilaukku.
  (Ihanan litteä vatsa, olisipa mullakin ?)

  Vastaa