PARI PÄIVÄÄ TUKHOLMASSA

Aikaisemmin tällä viikolla pyörähdin työmatkalla Tukholmassa. Olin yhdessä Hannan (ja monien muiden) kanssa Nespresson vieraana juhlistamassa Nespresson ja ruotsalaisen pyörämerkki Vélosophyn yhteistyötä. Tästä inspiroivasta yhteistyöstä pääsette kuulemaan heti ensi viikolla paljon lisää täällä blogin puolella. Päivät Tukholmassa kuluivat tiiviisti siis Nespresson mukana, kun meille oli järjestetty mukavaa puuhaa päivien ajaksi. Oli mahtavaa kun pääsi myös tapaamaan uusia ihania ihmisiä ympäri maailmaa, sillä vaikuttajia, toimittajia ja muita alalla työskenteleviä ihmisiä oli tullut Nespresson vieraiksi aina Yhdysvalloista asti.

Päiväohjelman lomassa pääsimme myös aina silloin tällöin hetkeksi irtautumaan ja viettämään vapaamuotoista aikaa. Kävimme Hannan kanssa muun muassa töiden lomassa hieman pyörimässä Tukholman keskustassa ja tapasimme ihanat Lindan ja Alexan lounaan merkeissä Richessä. Päälleni valikoitui hyvin yksinkertainen mustavalkoinen asu. Bleiseri ja farkku yhdistelmällä kun ei voi koskaan mennä pieleen.

 

 

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.