SYYSTRENDIT 2019: LAVENTELI

Find here: Ruffled Knit / Earrings / Basic Knit / Chain Belt / Heels / Skirt / Bag

Neutraalien sävyjen, ruutujen ja klassisten housupukujen joukosta silmiin pomppaa yksi erottuva syystrendi: laventeli. Syksyn muotilavoja ja designermallistoja tutkiessaan onkin voinut huomata, että monia mallistoja yhdistää tämä suloinen trendiväri. Laventeli on samalla varsinainen statement-väri, mutta samalla myös pehmeä ja helposti yhdisteltävä sävy. Mielestäni parhaiten väri sopii yhteen klassisen mustan ja valkoisen parina. Kultaiset ja muut metallinhohtoiset asusteet sopivat kauniisti laventelin kaveriksi täydentämään huolitellut kokonaisuuden.

Psst. Itse rokkasin aika tasan kaksi vuotta sitten hyvin vastaavaa lilan sävyistä röyhelöneuletta, joka näkyy yläpuolen kollaasissa. Yhdistin neuleen mustien housujen ja kenkien kanssa ja käteen nappasin valkoisen käsilaukun. Kuka muistaa vielä tämän asun?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.