GIRLS TRIP!

Terkut Espanjasta! Eilen ig-storyn puolella tuskastelin tyhjien matkalaukkujen kanssa. Aamuyöllä oli herätys lentokentälle, mutta kaksi matkalaukkua ammottivat vielä tyhjyyttään.  Mikä siinä onkaan, että pakkaaminen pitää aina jättää viime tinkaan? Säästyisin paljolta stressiltä, jos joskus saisin pakattua laukkuni hyvissä ajoin. Noh, ehkä ensi kerralla.

Monet teistä laittoivatkin jo eilen viestiä kysellen minne perheemme on tällä kertaa suuntaamassa lomalle? Mutta itse asiassa (en voi uskoa tätä todeksi?!) tällä kertaa kyseessä ei olekaan perheloma vaan girls trip! Jee! En muista milloin viimeksi olisin ollut tyttökavereideni kanssa lomalla – varmaan joskus vuosia sitten ennen lapsia? Nyt oli siis  korkea aika korjata tämä vääryys, napata muutama hyvä ystävä kainaloon ja suunnata rentouttavalle tyttöjen reissulle Espanjan auringon alle. Täydellistä! Ja sattuipa Helsingissä alkamaan vielä kunnon takatalvi (niin perus…) juuri tähän samaan aikaan, joten ei olisi voinut meidän reissu parempaan ajankohtaan sattua.

Seuraavina päivinä siis luvassa rentoa hengailua, aurinkoa, hyvää ruokaa ja tietysti myös töitä – koska eihän nyt Espanjaan voi vain tulla hengailemaan vaan täytyyhän täällä päästä myös kuvailemaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. ida ihana 12.04.2019

  Ihanaa lomaa!!:)

  ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.04.2019

   Kiitos paljon! <3

   Vastaa