NEULETAKISSA

Muistatteko kun pari kuukautta sitten tässä postauksessa etsiskelin itselleni sitä täydellistä neuletakkia? Erilaisia neuletakkeja on näkynyt kappojen valikoimissa vaikka kuinka tänä keväänä ja viimein minäkin löysin itselleni sen täydellisen yksilön. Omani löysin Massimo Duttilta, jossa on muuten tällä hetkellä aivan ihana valikoima! Jos yhtään maanläheiset sävyt, pellava tai safarihenkisyys trendinä kiinnostaa, suosittelen lämpimästi kurkkaamaan Massimo Duttin valikoiman. Itse löysin sieltä pari viikkoa sitten (muun muassa) tämän kuvissa näkyvän suloisen neuletakin. Tykkään neuletakin avarasta v-aukkoisesta pääntiestä (sama v-aukko myös takana) sekä vaatteen neutraalista ruskean sävystä. Tällä kertaa yhdistin neuletakin arkisesti farkkujen kanssa, mutta toimisi se hyvin myös esimerkiksi safarihenkiset mekon tai haalarin päällä rennosti aukinaisena? Ennustan neuletakille paljon käyttöä ja pitkää ikää!

Pics: Kristina Pendonen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Maria 09.04.2019

    Super hyvä asukokonaisuus!? Minkä malliset noi ginan farkut on?☺️

    Vastaa
  2. Metti Forssell 16.04.2019

    Kiitos paljon Maria <3 Farkkujen mallinnimi on "Molly Original" 🙂

    Vastaa