Äiti & tytär juhla-asuissa

*Kaupallinen yhteistyö Ril`s

Ihanaa kun kevät on lähtenyt kunnolla käyntiin! On valoisaa, luonto herää eloon pitkän talven jälkeen ja aurinkokin lämmittää jo ihanasti ulos astuessaan. Ei ole aikaakaan kun katseet käännetään kohti kesää ja sen myötä alkavaa juhlakautta. Kesä on täynnä erilaisia juhlia, aina valmistujaisista häihin ja rippijuhlista puutarhajuhliin. Kun mietin tulevia kesäjuhlia mieleeni pomppaa ensimmäisenä kysymys: ”mitä päälle?”.

Juhlapukeutuminen on asia, johon haluan panostaa. Turhan paniikin välttämiseksi haluan aloittaa juhla-asujen pohdinnan jo hyvissä ajoin. Oman pukeutumiseni lisäksi minulle on tärkeää, että koko perheemme juhla-asut sopivat yhteen. Varsinkin tyttäreni kanssa haluan mielellään pukeutua yhteensopiviin asuihin, sillä en tiedä suloisempaa kuin samanlaiset äiti-tytär -asukokonaisuudet! Ensi kesänä meillä onkin tiedossa ainakin yhdet valmistujaiset sekä muutamat häät. Näitä juhlia varten juhla-asujen valinta käy jo kuumana. Olin äärimmäisen iloinen kun pääsin yhteistyössä suomalaisen Ril`sin kanssa tutustumaan heidän uuteen äiti-tytär mallistoon. Ril`s tunnetaan korkealaatuisista materiaaleista valmistetuista ja kotimaassa suunnitelluista tuotteistaan. Vaatteiden design edustaa pääosin ajatonta tyyliä, mutta ajankohtaiset trendit löytyvät kuusi kertaa sesongissa uudistuvista mallistoista. Tämän kevään juhlakauteen Ril`sin pääsuunnittelija, Birgitta Sannig, on luonut eksklusiivisen äiti-tytär malliston, joka koostuu kolmesta kauniista ja yhteensopivista mekkomallista äideille ja tyttärille. Ihanaa, että ensi kesänä pääsen matchaamaan tyttäreni kanssa upeissa yhteensopivissa juhla-asuissa!

Pinkit kukat

Kuten kuvista näkyy, tyttäreni oli aivan taivaissa kun pääsi sovittelemaan erilaisia juhlamekkoja kanssani. Eikä ihme, sillä Ril`sin äiti-tytär mallisto on kerrassaan upea! Yksi malliston ihastuttavista yhteensopivista mekoista ovat nämä kuvissa näkyvät väriltään vaaleapunaiset mekot, joita koristaa kaunis kesäinen kuviointi. Äidin mekon malli on klassinen ja naisellinen kotelomekko, joka sopii hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin. Kotelomekot ovat mielestäni yksi naisen pukeutumisen kulmakiviä juurikin sen monikäyttöisyyden vuoksi. Tyttären mekko on puolestaan viehättävä kellohelmainen malli, jota koristaa vyötärölle solmittava satiininen rusetti.

Elegantti valkoinen

Valkoinen on tyylikäs, elegantti ja ennen kaikkea ajaton. Häitä lukuun ottamatta, kokovalkoinen on erittäin tyylikäs valinta kesän eri juhliin. Olen aina ollut klassisten värisävyjen ystävä ja tykkään pukea lapsenikin neutraaleihin väreihin. Kokovalkoisissa juhla-asuissa keskiöön nousee vaatteiden hyvä istuvuus. Valkoinen ei ole niin armollinen väri kuin astetta tummemmat sävyt, joten vaatteen oikeanlaisissa malleissa ja istuvuudessa ei kannata tinkiä. Ihastuin palavasti näihin päälläni oleviin Ril`s valkoisiin liehuviin housuihin. Leveät housut ovat juhlavat ja täydellinen vaihtoehto juhla-asuksi esimerkiksi niille, jotka eivät tunne oloaan kotoisaksi mekoissa. Hyvin istuvat liehuvat housut saivat parikseen tällä kertaa kauniin valkoisen topin luoden yhdessä naisellisen ja juhlavan kokonaisuuden. Kultaiset korut ja asusteet viimeistelevät äidin juhlalookin.

Tyttären valkoiseen juhlamekkoon mielenkiintoa puolestaan tuo hurmaavat röyhelöt. Lapsen liikkuessa mekon röyhelöt liikkuvat kauniisti. Tällä kertaa valitsin mekosta tyttärelleni oman asuni kanssa yhteensopivan valkoisen, mutta Ril´sin röyhelömekosta löytyy myös hurmaava kirsikanpunainen väri. Ril`sin äiti-tytär -malliston lasten mekot löytyvät koossa 110-122.

Kesäinen kukkaniitty

Tyttäreni suosikiksi nousivat nämä kauniit kukkamekot vaaleansinisellä pohjalla – enkä ihmettele, sillä mekot ovat paitsi malliltaan myös kuosiltaan hyvin kauniit. Raikas vaaleansininen yhdistettynä värikkääseen kesäiseen kukkaprinttiin, täydellistä! Ihastuin myös mekkojen aavistuksen löysään malliin, joka tuo juhlalookiin kivaa rentoutta. Näkisin meidän pukevan nämä kukkamekot myös esimerkiksi farkkutakin ja tennareiden kanssa kesällä kaupungille. Täydellisen ihana ja matchaava arkilook! Rakastan juuri tällaisia monikäyttöisiä vaatteita, joita voi pukea moniin eri tilanteisiin vain asusteita vaihtamalla.

Mikä äidin ja tyttären mekoista on sinun suosikkisi?

Saan tähän loppuun vielä suureksi ilokseni jakaa kanssanne aivan ihanan erikoistarjouksen: -20% kaikista normaalihintaisista Ril`sin tuotteista! Alennuksen saa Ril`sin Pohjoisesplanadin liikkeestä (osoite Pohjoisesplanadi 25) kun sanoo kassalla ”Metti”. Etu on voimassa aina huhtikuun loppuun asti (30.4.19). 

Photos: Niki Strbian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Ella 15.04.2019

  Heippa!
  Miten söpöt kuvat teistä! Kyselisin podcastinne perään, onko se lopetettu kokonaan vai tuleeko vielä uusia jaksoja :)?

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.04.2019

   Moikka Ella! Kiitos viestistä 🙂 Podcastimme on ollut tauolla, mutta season 2 alkaa maanantaina 6.5!

   Vastaa
 2. Heli 15.04.2019

  Ihanat asut! Kiitos paljon jakamisesta kanssamme. Kiitos Ril’s näiden sunnittelusta ja toteuttamisesta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.04.2019

   Kiitos! Nämä yhteensopivat asut ovat kyllä niin kauniita! <3 Oli liikuttavaa nähdä kuinka innoissaan Liliakin oli näistä 😀 Ja tosiaan Ril`sille iso kiitos, että suunnittelivat näin upeita juhla-asuja äideille ja tyttärille!

   Vastaa
 3. Katja 15.04.2019

  Ompas aivan ihanat kuvat! Tuo kokovalkoinen on suosikkini, niin kaunis ja tyylikäs. Tyttäresi on suloinen <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.04.2019

   Kiitos paljon! <3 Joo, Lilia oli aivan innoissaan kun pääsi pukemaan mekkoja päälleen! Ja upeista kuvista kiitos superlahjakkaalle Niki Strbianille <3

   Vastaa
 4. Riina 15.04.2019

  Voi miten kauniita asuja ja kauniit kuvat! Blogiasi on niin ihana lukea! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.04.2019

   Kiitos paljon Riina! Aivan ihana kuulla, iso kiitos <3

   Vastaa
 5. Ida ihana 16.04.2019

  Ihania kuvia, kauniita ja välittyy äidin ja tyttären yhdessä puuhastelun ilo ❤️
  Mun lemppari on ehdottomasti myös tuo sininen kukkaniityllä 🙂

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.04.2019

   Kiitos Ida! Tuo sininen on kyllä kaunis! Ihana niin arkeen kuin juhlaan <3

   Vastaa
 6. Petra 16.04.2019

  Siis niin upeita ja ihania kuvia susta ja Liliasta❤️ja nuo kaikki kolme asua on aivan ihania. Ihastuin tuohon ekaan kotelomekkoon, sopisi hyvin ystävien häihin tulevana kesänä.
  Ja SUPERmukavaa pääsiäistä koko perheelle Espanjan lämpöön☀️

  Vastaa
 7. Emilia 22.05.2019

  Hei Metti, pukisitko kesän valmistujaisjuhliin ohkaisia ihonvärisiä sukkahousuja? En oikein tiedä onko se kannattavaa vai ei melkein polviin asti ulottuvan mekon kanssa. Mitään peiteltävää ei säärissä kuitenkaan ole. Aiemmin olen ajatellut sen olevan etiketin mukaista pukea aina sukkahousut hienompiin tilaisuuksiin :’D

  Vastaa