TRENSSITAKKI HAKUSESSA

Find here: 1. Zara / 2. Zara / 3. Marc Jacobs / 4. H&M / 5. &Other Stories

Trenssi on klassikko, joka on aina enemmän tai vähemmän muodissa. Trenssi on tyylikäs ja ajaton vaate, joka sopii moniin erilaisiin tyyleihin, kiitos takin rennon eleganssin! Tänä keväänä trenssit ovat taas erityisemmin pinnalla ja näitä beigensävyisiä klassikoita vilisikin Pariisin muotiviikoilla katukuvassa lähes joka toisella. Omassa kiikarissani olisi löytää klassisten trenssitakkieni rinnalle aavistuksen rennompi, malliltaan leveämpi ja kauttaaltaan isokokoisempi trenssitakki. Tänä keväänä suurehkot bleiserien lisäksi muutkin malliltaan reilummankokoiset vaatekappaleet ovat muodissa. Maskuliiniseen trenssitakkiin saa kuitenkin naisellista otetta, kiitos takkien solmittavan vyön!

Kävin jo hieman silmäilemässä nettikauppojen valikoimaa, josta löytyi itse asiassa aivan valtava määrä erilaisia trenssejä. Omat suosikkini yläpuolen kollaasisissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Carolina 20.03.2019

  Vita Liberatan mousse ollut käytössä mutta talviaikaan unehtunut kaapin perälle. Nyt vois olla oikea aika saada taas väriä pintaan! 🙂

  Vastaa
 2. Riikka 25.03.2019

  Olisi hieno kokeilla Vita Liberata. Iho on niin kalpea talven jäljiltä.
  Kasvoihin käytän sävyttävää Estee Lauder päivävoidetta.

  Vastaa