VYÖLAUKKU ASUSSA

Pari viikkoa sitten Helsingin sää lupaili jo kevättä. Oli ihanan aurinkoista, mutta olisihan se pitänyt suomalaisena tietää, että takatalvi vielä jossain iskee. Aikanaan Saksassa asuessamme, yksi ihanimmista asioista oli kevään aikainen alkaminen! Luonto heräsi talviuniltaan jo helmikuussa ja aurinko alkoi jo lämmittämään ihanasti. Rakastin aloittaa päiväni juomalla aamukahvini terassilla, johon aurinko jo tuohon aikaan ihanasti lämmitti.

Pukeutumisenkin saralla olisin jo valmis kunnolla aloittamaan kevään ja viskaamalla paksut talvitakit varastoon. Ottaisin mielelläni käyttöön jo nahkarotsit, trenssit ja muut kevyemmät takit. Tulevalle keväällä minulla onkin muuten etsinnässäni uusi trenssi, joka olisi malliltaan suora, ehkä aavistuksen isokokoinen (oversized) trenssi. Olen jo silmäillyt muutamia potentiaalisia takkeja, mutta vielä en ole kerennyt kaupoille sovittamaan. Isohkon trenssitakin päälle sopisi vyötärölle kauniisti, tämä näissäkin kuvissa näkyvä, Guccin vyölaukku. Tykkään juuri tällaisista yhdistelmistä, joissa naisellisiin ja siroihin vaatekappaleisiin yhdistetään jotain maskuliinista tai malliltaan löysää/isokokoista. Vyölaukun avulla malliltaan löysiin vaatteisiin saa hieman muotoa.

Mitä mieltä te olette tästä siron silkkihameen ja paksun poolopaidan yhdistelmästä? Itse tykkään hurjasti kokonaisuudesta!

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Paulette nybergh-vuorikuru 17.03.2019

    Aivan ihana yhdistelmä olet niin kaunis

    Vastaa
  2. Jenni 18.03.2019

    Aivan ihana asukokonaisuus! Itse kovasti pohdin vyölaukun ostamista, mutta emmin vielä.. Sinulla vyölaukku näyttää aina yhtä hyvältä. Ehkä uskaltaudun sen itsekin vielä ostamaan 🙂 Aurinkoista kevättä sinulle ja kiitos ihanasta blogista.

    Vastaa