TREND ALERT: YLISUURI BLEISERI

Find here: &Other Stories / Zara / Emilia Wickstead / H&M / &Other Stories

Maskuliinisuus on tehnyt vahvaa tuloaan naisten muotiin jo pidemmän aikaa. Viime vuosien aikana isoja trendejä ovat olleet muun muassa maskuliiniset housupuvut sekä esimerkiksi isohkot takit ja leveät housumallit, joista muotikansa innostuu aina vuodesta toiseen. Tämän kevään yksi suosituimpia trendejä ovat ylisuuret ”boyfriend” bleiserit, jotka ovat malliltaan suoria ja reilunkokoisia. Boyfriend-bleiseri on saanut vaikutteita miesten maailman lisäksi myöskin 80-luvulta, jolloin väljät ja yli-isot mallit olivat muodissa. Itse tykkään hurjasti tästä bleiseritrendistä, joka on samalla ihanan trendikäs ja huomiota herättävä. Tykkään pukeutumisessani käyttää kontrasteja, joten näkisin itse yhdistäväni ison bleiserin joko tiukkojen farkkujen kanssa tai esimerkiksi naisellisen silkkimekon parina.

Yläpuolen kollaasiin keräsin omia suosikkejani, joita löysin nettikauppojen valikoimasta. Kuinka hyvältä näyttäisi tuo vaaleansininen bleiseri vaaleiden farkkujen ja valkoisten sandaalien kanssa? Tai tuo täydellinen ruudullinen bleiseri kevään vaaleiden asukokonaisuuksien kanssa? Itse yhdistäisin ruutubleiseriin nyt keväällä esimerkiksi vaaleansinisen tai vaaleanlilan neuleen! Yksi kollaasin bleisereistä sai sydämeni pomppailemaan niinkin rajusti, että minun oli se pakko kotiuttaa. Arvaatko mikä se mahtoi olla? Blogiin tulossa pian asuinspiraatiota sekä stailausvinkkejä boyfriend-bleiserien pukemiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. JohannaN 22.02.2019

    Ystäväni vinkkasi minulle tuosta H&M:n vaaleansinisestä bleiseristä ja IHASTUIN?Kultaset napit ehkä vaihtaisin pois, mutta muuten?Täytyy ehkä käydä kokeilemassa 🙂
    Mukavaa viikonloppua kokoa teidän perheelle!

    Vastaa