MAANANTAIKUULUMISIA

Hyvää uutta viikkoa kaikille! Pahoittelut jo muutamia päiviä kestäneestä blogihiljaisuudestani. Meillä oli vieraita Saksasta koko loppuviikon ja aika on kulunut pitkälti heidän kanssaan. Olen ollut taas ihan innoissani kun olen päässyt taas vetristämään saksankielentaitojani. Hyvin nopeasti kielitaito palautuu mieleen kun sitä vain rohkeasti puhuu.

Toivottavasti myös teillä oli kiva viikonloppu? Vitsi miten upea ilma ainakin oli! Eilinen koko aamupäivä vierähtikin ulkoillessa, pulkkamäessä sekä rannassa kahvitellessa. Ensimmäistä kertaa tuli se ihana kevätfiilis ja tunne, että talvi alkaa todellakin kohta olemaan takanapäin!

Uusi podcast-jakso on julkaistu jälleen tänään, tuttuun tyyliin näin maanantaina. Tässä jaksossa puimme lasten harrastamista. Mikä olisi hyvä aika aloittaa harrastaminen ja kuinka merkittävä rooli vanhemmilla on lasten harrastamisessa? Onko parempi, että lapsi kokeilee mahdollisimman montaa lajia vai pitäisikö lapsi perehdyttää yhden lajin pariin jo pienestä pitäen? Ammattiurheilijoiden puolisoina olemme päässeet seuraamaan erittäin läheltä miten harrastuksesta voi tulla ammatti – mutta mitä siihen vaaditaan? Jaksossa raotamme myös omaa harrastushistoriaa. Monia lajeja on kokeiltu, mutta mistä lajista on parhaimmat (ja pahimmat) muistot? Kaikkia tätä ja paljon muuta siis uusimmassa jaksossamme, jonka pääset kuuntelemaan tästä!

Jos sinulle podcastien kuuntelu on vielä vierasta, tässä postauksessa tarkempaa ohjeistusta podcastien kuunteluun!

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *