INSTAGRAMIN TYKÄTYIMMÄT KUVANI 2018

Mitkä olivat vuoden 2018 tykätyimmät instagramkuvani? Kollaasin perusteella voi päätellä, että ainakin omassa instassani tykkäyksiä saavat etenkin parisuhde ja perhekuvat <3 Varsinkin mieheni kanssa otetut kuvat näyttävät saavan paljon rakkautta. Myöskin omasta ”perusfiidiistäni” jollain tavalla poikkeavat kuvat (esimerkiksi sisustuskuvat) saavat aina yllättävän paljon tykkäyksiä.

Alapuolen kollaasista löydät koottuna instagramin tykätyimmät kuvani (epämääräisessä järjestyksessä) sekä tarinat suosittujen kuvien takaa.

 Kuva numero 1 on otettu Esteponan rannalla viime vuoden marraskuussa. Lapsemme rakastavat leikkiä rannalla ja silloin kun leikit sujuvat kahdestaan hienosti, voi vanhemmat nappaista muutaman selfien siinä samalla, haha. Muistan, että tuolloin oli ihan mielettömän kaunis auringonlasku, joten vaikka kuva on napattu puhelimella, upea takavalo sai kuvan hehkumaan.

 2 & 3 & 4 kuvien päätähtenä on niin ikään mieheni. 2 kuva on otettu viime vuoden toukokuussa kun matkustimme ystäviemme kanssa Barcelonaan. Oli niin ihana reissu kaikin puolin, ainoana miinuksena poikkeuksellisen huono sää. Tämäkin kuva napattiin salaman nopeasti kauniin kirkon edustalla ja sitten äkkiä takaisin sateenvarjon alle suojaan. Tosin sateesta viis, kun sai viettää muutaman päivän aikuisten kesken Barcelonassa!

3 kuva on äitini ottama kuva minun ja mieheni neljäntenä hääpäivänä 9.8.18. Äitini tuli meille hoitamaan lapsia, kun lähdimme hääpäiväillalliselle. Illallistimme Savoyn terassilla Helsingin kattojen yllä. Ruoka, tunnelma ja ilta olivat kaikin puolin täydellisiä.

Kuva numero 4 on noin viikko sitten otettu kun olimme matkalla viettämään joulunpyhiä Tuusulaan. Kaunis valo sai minut nappaamaan kuvan ihan extemore ja lopputulos oli yllättävän kiva ja ihanan erilainen.

Kuva 5 on otettu viime juhannuksena mökillämme. Ehkä ne ovat nuo ranskanletit ja muutenkin naturelli-fiilis tuossa kuvassa ne asiat, jotka ovat keränneet niin paljon tykkäyksiä?

6 kuva on uudehko otos, joka on kuvattu ennen joulua. Kyseessä oli yhteistyökuva Stockmannin kanssa ja kuvissa toimme esille perheen yhteistä aikaa ja jouluvalmisteluja. Koristelimme yhdessä kuusta, josta lapset olivat innoissaan.

Kuvat 7 & 9 ovat viime kesältä. Kuvissa asu, joka päällä lähdin pikkuveljeni rippijuhliin. Minulla on yleensä aina hiukset auki, joten ehkä se on tuo nutturakampaus, joka oli kaunis ja kiva erilainen ja sen vuoksi keräsi paljon tykkäyksiä. Tuo kuvissa oleva valkoinen haalari on varmasti jo 5-6 vuotta vanha, mutta käytän sitä edelleen joka kesä paljon. Haalarin malli on täydellinen ja sen avoin selkä erityisen kaunis.

Kuva 8 on jouluinen otos olohuoneestamme. Halusin hankkia tänä vuonna uuden tekokuusen, sillä toiveissa oli löytää täydellinen valkoinen lumikuusi. Päätin laittaa joulukuusen tänä vuonna ensimmäistä kertaa olohuoneemme yhteydessä olevaan erkkeriin, jonne kuusi istuikin aivan täydellisesti. Sinne kuusi pääsee ehdottomasti myös ensi jouluna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Saaga 02.01.2019

  Kiva postaus ? Blogisi on upea ja sen parissa viihtyy ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.01.2019

   Kiitos paljon Saaga <3 Aivan ihan kuulla xx

   Vastaa
 2. Kristiina 02.01.2019

  Sulta ois kiva lukea postausta kuvanmuokkauksesta. ? Miten muokkaat kuvia iPhonella ja mitä filttereitä käytät esim. VSCO:ssa?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.01.2019

   Hei tällainen postaus on tulossa! 🙂 vscossa muutama suosikkifiltteri on mm. A4 ja A6!

   Vastaa
 3. Karoliina 04.01.2019

  Hei! Sulla on ihana feedi instagramissa ja kysyisinkin, että millä puhelimella olet joitakin uusimpia kuvia muokannut? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.01.2019

   Kiitos paljon <3 Mulla on käytössä iPhone XS ja jos muokkaan kuvia puhelimella niin käytän vscossa mm. A4 ja A6 filttereitä 🙂

   Vastaa