BACK IN BUSINESS

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2019 kaikille! Minusta ei ole hetkeen kuulunut mitään täällä blogin puolella (tai oikeastaan missään muissakaan somekanavissa), sillä halusin pitää tällä kertaa ihan rehellisen loman. Ei kameroita, kuvaamista tai videointia. Puhelinta käytin mahdollisimman vähän ja läppäri avattiin ainoastaan sarjojen katselua varten. Tuntui todella vapauttavalta kun oli tehnyt päätöksen olla tekemättä mitään. En kokenut huonoa omaatuntoa sometauostani, vaikka kieltämättä täytyy myöntää, että näinkin lyhyessä ajassa somettamista, bloggaamista tai muuta sisällöntuottamista kerkesi tulla jo hieman ikävä. Pitämäni loma tuli kuitenkin todella tarpeeseen ja nyt akut ladattuina kohti uutta vuotta. En malta odottaa mitä kaikkea vuosi 2019 tulee pitämään sisällään!

Viimeiset pari viikkoa on siis kulunut enemmän tai vähemmän somettomasti, joten ajattelin listata postaukseen muutamia asioita, mitä tuli tehtyä lomamme aikana.

Sukulointia joulunpyhät

Jouluaaton vietimme tänä vuonna ensimmäistä kertaa omassa kodissa yhdessä perheen kanssa. Joulupäivänä suuntasimme puolestaan koko perheen voimin Tuusulaan äidin luokse ja tapaninpäivän vietimme isäni ja hänen vaimonsa kanssa. Oli oikein ihanat kolme päivää yhdessä lähimmäisten kanssa. Juuri sellaista rentoa ja rauhallista yhteisoloa, mitä olin joululta toivonut.

Laskettelua Talmassa

Laskettelu on ollut minulle lapsuudessa ja nuoruudessa rakas harrastus ja haluan ehdottomasti tutustuttaa myös omat lapseni lajin pariin. Pääsimmekin kokeilemaan lajia ensimmäistä kertaa yhdessä koko perheen voimin joulunpyhinä Talmassa. Olimme paikalla yhdessä ystäväperheen kanssa ja meidän koko porukalle oli järjestetty yhteinen lasketteluopetus. Mahtavia laskettelunopettajia oli monta, muutama kaikille lapsille, yksi miehillemme ja yksi meille naisille. Vaikka itsella tosiaan laskettelukokemusta jo jonkin verran on, oli mahtavaa saada laskettelunopettajalta tarpeellisia vinkkejä ja ohjeistusta, sillä edellisestä laskettelukerrasta on tosiaan aikaa jo sellaiset 6-7 vuotta! Olin niin ylpeä lapsistamme, jotka innokkaina ja reippaina lähtivät opettajien mukaan harjoittelemaan laskettelua. Oli suloista nähdä perheiden pienimmätkin, reilu 2-v pikkuiset, laskettelusukset jalassa. Olin iloinen kun laskettelupäivän jälkee esikoinen kysyi ”Mamma – milloin mennään uudestaan laskettelemaan?”.

Flamingo Kylpylä

Kävimme lasten kanssa myös Flamingon kylpylässä Vantaalla. Lapsemme rakastavat uimista, joten oli kiva viedä heidät perus uimahallin sijaan vähän erilaiseen paikkaan polskimaan. He tykkäsivät valtavasti ja aika kylpylässä vierähti hujauksessa.

HopLop

Eivätkö lapset ikinä kyllästy HopLopiin? – Ei ainakaan meidän lapset.

Ystäviä kylässä

Joulunpyhinä oli myös ihana nähdä ystäviä oikein ajan kanssa. Meillä oli paljon ystäviä perheineen kylässä ja järjestinpä yhden tyttöjen saunaillan täällä meillä!

H&M Teddy Coat

Acne Jeans

Chanel Bag

Mango Earrings

Aldo Ankle Boots

Photos: Taru Vuonamo-Pallasvirta / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Eve 03.01.2019

  Metti, mitä meikkivoidetta tykkäät tällähetkellä käyttää? Kuvissa näyttää hyvältä?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.01.2019

   Kiitos! Mulla on monia meikkivoiteita, joita käytän eri tilanteisiin, mutta yksi suosikki (ja muistaakseni näissäkin kuvissa) on YSL all-in-one glow foundation! Se on ihan huikea tuote 🙂

   Vastaa
 2. Sj 03.01.2019

  Moikka! Instagramissa mainitsit, että käytät vsco sovellusta kuvien muokkaamiseen. Mikä on sun lemppari filtteri sieltä?:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.01.2019

   Moikka! Käytän useita eri filttereitä vscossa, mutta muutama lemparini on esim A4 ja A6! 🙂

   Vastaa
 3. Sonja 04.01.2019

  Mikä puhelin sinulla on käytössä? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.01.2019

   Mulla on iPhone XS! 🙂

   Vastaa
 4. Sara 04.01.2019

  Hei,

  Voisitko tehdä jonkinlaisen talvitakki postauksen? Sulla näyttää olevan aivan ihania takkeja. Etenkin h&m beige pitkä teddytakki!

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.01.2019

   Moikka! Kiitos ideasta – laitan toteutukseen 🙂

   Vastaa