SUOSIKKI SYYSASUNI

&Other Stories Sweater / Zara Dress / Chanel Bag / Ray Ban Sunglasses / Jimmy Choo Boots

Tästä asusta löytyy paljon elementtejä, joista tällä hetkellä kovasti tykkään; ruskean eri sävyjä, eläinkuosia ja syyssaappaat. Tukkakin poolokauluksen sisällä on staili, joka on aina miellyttänyt omaa silmääni. Asu on puettu, mutta samalla rento. Tämä asukokonaisuus kohoaa kyllä korkealle omien syksyn suosikkiasujeni listalla. Mitä mieltä te olette?

Kuten jo moneen kertaan todettu, tänä syksynä olen totaalisesti hurahtanut ruskean eri sävyihin. Minä, joka yleensä olen syksyni viihtynyt mukavissa harmaissa ja mustissa vaatteissa, leikittelee nyt rohkeammin erilaisilla kuoseilla ja sävyillä. Tänä syksynä toinen suuri ihastukseni ovat naiselliset ”slip-skirtit”, jotka ovat kovassa nosteessa juuri nyt. Olen haaveillut leopardikuosisesta slip-hameesta jo hyvän tovin, mutta kaunista leokuosista hametta ei ole vielä eteeni tullut. Mutta onneksi vaatteilla  voi kikkailla ja sainkin tämän kaipailemani leohameen luotua itselleni pukemalla aikaisemmin kesällä ostamani maximekon päälle syksyisen poolon. Pitkille- ja midimittaisille mekoille saakin näin ihanasti lisää ja monipuolista käyttöä, kun niiden päälle yhdistelee erilaisia yläosia.

Photos: Taru Vuonamo-Pallasvirta / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Kastehelmib 04.10.2018

    Erittäin tyylikäs kokonaisuus. Neule on tosiaan ihanan värinen ja sopii näin syksyyn. Minäkin katselen vaaterekkien ruskeasävyisiä vaatteita harmaan ja mustan sijaan – outoa.

    Vastaa