MEKKOJEN SYYSPÄIVITYS

All clothes from Zara

Eilisessä postauksessa näkyi päälläni asukokonaisuus, jossa oli yhdistettynä maximekko neuleen kanssa. Kesäisille midi- ja maximekoille saa loistavasti lisää käyttöaikaa kun yhdistelee niiden kanssa esimerkiksi paksuja lämpöisiä neuleita. Jalkaan kun heittää vielä nilkkurit tai trendikkäät saappaat on syksyn täydellinen asu valmis! Keräsin kollaasiin Zaran tämän hetken valikoimasta erilaisia kuviollisia maximekkoja, joihin voi kivasti yhdistää erilaisia neuleita tai pooloja. Itse tykkään erityisesti väljänmallisista yläosista, jotka tuovat naisellisten mekkojen rinnalle kaivattua rentoutta. Samansävyisten mekkojen ja neuleiden yhdistelmä on harmonisen kaunis, mutta kannattaa kokeilla rohkeasti myös kuviollisten mekkojen ja värikkäiden neuleiden yhdistelmiä! Omaa silmääni miellyttää erityisesti esimerkiksi tuo kollaasin käärmekuosin ja sinapinkeltaisen neuleen kombo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *