UUSI VIIKKO KÄYNTIIN

Andiata Coat / Zara Turtleneck / Üterque Leather / Gucci Belt Bag / Mango Shoes

Mukavaa mannantaita ja uutta viikkoa kaikille! Toivottavasti teillä oli ihana viikonloppu? Omani sujui rennosti sekä perheen että ystävien parissa. Viikonloppuna otin myös tehtäväkseni hinnoitella kirpparivaatteitani, jotka tulen viemään ensi viikon maanantaina Viiskulman Reloveen. Ylimääräistä tavaraa on taas kertynyt kaappeihin aivan liikaa, joten nyt on aika laittaa vaatteita taas kiertoon. Vaatteeni ovat pääsääntöisesti kokoa 34 ja 36 ja kengänkokoni on 37. Reloven vaaterekkiin/myyntipöytään mahtuu kerralla noin 60 tuotetta (myyntiin tulevia vaatteita minulla olisi varmaan lähemmäs 600! :D), joten mielelläni kuulisin minkälaisia tuotteita te toivoisitte minun laittavan myyntiin? Takkeja, neuleita, kenkiä?

Nyt jatkan matkaani kamppiskuvauksiin ja toivottelen teille kaikille oikein upeaa uutta viikkoa! Loistavaa aloittaa viikko kun Helsingissä paistaa aurinko. Ah mikä ihana syksy!

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Marjaana 01.10.2018

  Neuleita ja syksyyn sopivia mekkoja! Heti maanantaina ostoksille 😉

  Vastaa
 2. Linda 01.10.2018

  Oii ihanaa että viet juuri Reloveen, se on ihan lempparini? Ja vitsit mikä tuuri että vaate-ja kenkäkoko on meillä sama? Ja kaikki takit, neuleet, kengät kuulostaa hyvältä!!

  Vastaa
 3. Riitta 02.10.2018

  Voi että kun asuisin lähempänä,vaatekoot natsais just☺Sinulla on niin ihana tyyli Metti! Oulusta vaan liian pitkä matka sinne?Ja muuten,teidän podcastit on niin huippuja,kiitos niistä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.10.2018

   No voi harmi! Voin vielä päivitellä mun second hand ig-tiliä (@mettif2hand) myöhemmin syksyllä, että muutkin kuin pääkaupunkiseudulla asuvat pääset kurkkaamaan mitä on myynnissä 🙂 Ja ihana kuulla, että podcastit miellyttävät! Iso kiitos sinulle kun kuuntelet! 🙂

   Vastaa
 4. Maria 02.10.2018

  Onpa sulla pieni jalka!! 😀 Vaikka oot pitkä…
  Musta tuntuu, että kengän koko ja pituus usein kulkee aika tiiviisti käsikädessä 🙂
  Nyt ei valitettavasti osu kohdalleen koot, varmasti upeita juttuja löytyy sun pöydästä.
  Olet kaunis <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.10.2018

   Kiitos kovasti! Joo tätä mun jalankokoa usein kummastellaan, että ompas pieni vaikka olenkin pitkä 😀

   Vastaa