HANKI NÄMÄ SYKSYYN 2018

Mitä hankkia syksyyn 2018?

Eläinkuosit

Eläinkuosit ovat huomiota herättäviä, mielenkiintoisia ja rohkeita. Tänä syksynä eläinkuosit, varsinkin leopardi- ja käärmekuosit, nautti suursuosiota. Eläinkuosien kanssa muu asukokonaisuus kannattaa pitää maltillisena, jotta kokonaisuus pysyy tyylikkäänä. Tänä syksynä tosin rohkeimmat fashionistat yhdistävät eläinkuosia nimenomaan kirkkaiden värien, kuten kirkkaanpunaisen tai keltaisen, kanssa.

Ruutukuosi

Ruutukuosi oli viime syksyn yksi suosituimmista trendeistä eikä tämä klassisen kuosin suosiolle näy loppua. Viime vuonna tosin ruutukuosissa näkyi paljon klassisia ja neutraaleja värisävyjä kun puolestaan tänä vuonna ruutukuoseissakin näkyy rohkeammin kirkkaita värejä.

Saappaat

Saappaat kuuluvat syksyyn, mutta tänä vuonna ne ovat erityisesti muotiväen suosiossa. Varsinkin cowboy-tyyliä henkivät bootsit ovat huipputrendikkäitä juuri nyt.

Paksut lenkkarit

Paksuja ”chunky” lenkkareita on näkynyt jo pitkään muotivaikuttajien päällä ympäri maailmaa. Isohkoja lenkkareita on yhdistetty rohkeasti erilaisten asukokonaisuuksien kanssa aina pyöräilyshortsilookista satiinimekon pariksi. Nämä hieman kömpelöiltä näyttävät ylisuuret lenkkarit lukeutuvat kuitenkin ehdottomasti yhdeksi massatrendiksi juuri nyt.

Graafiset korut

Syksyn koruissa nousee selvästi vahvana esille erilaiset graafiset kuviot ja selkeät linjat. Tavallinen arkiasu saa ihan uuden ilmeen kun siihen yhdistää esimerkiksi trendikkäästi isot näyttävät korvakorut.

Kukkakuosi

Kukkakuosi perinteisesti yhdistetään kevääseen ja kesään, mutta tänä syksynä kukkakuosia nähdään myös todella paljon syysmallistoissa. Onko sinulla suosikki kukkamekko kesään? Nyt saat sille lisää käyttöaikaa kun yhdistät sen esimerkiksi muhkean pooloneuleen kanssa ja heität jalkaan trendikkäät saappaat!

Vyölaukut

Tässä yksi trendi, joka niin ikään on ollut pinnalla jo hyvän tovin. Vyölaukut ovat ehdottomasti yksi syksyn muodikkaimmista laukkuvalinnoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *